Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς έξω από το Πολυτεχνείο – Ανακοίνωση της ΝΔ

Επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στην οδό Πατησίων, από ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων, οι οποίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Πολυτεχνείο.

57b042bb1dc524a0228b4599

Οι νεαροί, γύρω στις 11.20 το βράδυ το Σάββατο, πέταξαν περισσότερες από 25 μολότοφ, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων και έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων για περίπου τρεις ώρες.

Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, οπότε αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία. Για το περιστατικό δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Λίγο αργότερα, στις 2.50 το πρωί, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική.

ΝΔ για επεισόδια: Ανοχή στην ανομία από την κυβέρνηση – Άβατο η Αθήνα

Για ανοχή στην ανομία, και άβατο στο κέντρο της Αθήνας, κάνει λόγο η ΝΔ με ανακοίνωσή της με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη νύχτα στην οδό Πατησίων.

«Η ανοχή στην ανομία που δίνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποθρασύνει τους ‘’γνωστούς – αγνώστους’’» αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ανενόχλητοι καταστρέφουν, βανδαλίζουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, βεβηλώνουν Εκκλησίες. Αποτέλεσμα η υποβάθμιση της ζωής στο κέντρο της Αθήνας να είναι χωρίς τέλος» τονίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, «να βάλουν άμεσα τέλος στο ιδιότυπο άβατο που έχουν επιβάλει οι ‘’γνωστοί – άγνωστοι’’ στο κέντρο της Αθήνας». «Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…