Επίθεση Καραμανλικών σε Άδωνη για Γιάννο

Σκληρή κριτική ασκεί ομάδα Καραμανλικών στον αντιπροέδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με τη στάση που κράτησε για το ζήτημα που έχει προκύψει για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας του.

583575281dc524d22f8b4ae7

Μέσω της σελίδας της στο facebook «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή», η συγκεκριμένη ομάδα επιτίθεται με σφοδρότητα στον κ.Γεωργιάδη, ο οποίος δεν μπορεί να απαντήσει με τα συνηθισμένα «επιχειρήματά» του. 

Και αυτό γιατί, μια περιήγηση στη σελίδα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η καραμανλική ομάδα βάζει στο στόχαστρό της σε κάθε ευκαιρία τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, άρα ο Άδωνης δεν δύναται να ισχυριστεί ότι είναι… συκοφαντίες των πολιτικών του αντιπάλων.

Διαβάστε την ανάρτηση στο facebook για να καταλάβετε, για άλλη μια φορά «τι αντιπροσωπεύει ο Άδωνης», όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι καραμανλικοί επικριτές του:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…