Newsroom

Newsroom

Επικίνδυνα νοσοκομειακά απόβλητα στο ΧΥΤΑ Φυλής

Νέα απόπειρα απόρριψης επικινδύνων ιατρικών αποβλήτων στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή διαπιστώνει σε ανακοίνωσή του ο Ειδικός Διαβαθμιδικός…

Νέα απόπειρα απόρριψης επικινδύνων ιατρικών αποβλήτων στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή διαπιστώνει σε ανακοίνωσή του ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής.  

Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα απόρριψης τέτοιου είδους απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ που εντοπίζουν οι υπηρεσίες του Συνδέσμου μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Στα τέλη Νοεμβρίου είχε εντοπιστεί ποσότητα επτά τόνων επικινδύνων ιατρικών αποβλήτων. 

Αυτή τη φορά το δημοτικό απορριμματοφόρο και το ιδιωτικό όχημα που εντοπίστηκαν επιχείρησαν να αποθέσουν οχτώ τόνους ιατρικών αποβλήτων (σακούλες με ορούς, σωληνάκια, γάζες, πανιά από χειρουργείο, σύριγγες κλπ.).

Αμέσως οι υπηρεσίες του ΕΔΣΝΑ ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία και τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, που έσπευσαν στο σημείο.

Τα απόβλητα οδηγήθηκαν κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Περιβάλλοντος στον Αποτεφρωτήρα Επικινδύνων Ιατρικών Απορριμμάτων του ΕΔΣΝΑ, τα οχήματα κατασχέθηκαν και οι οδηγοί συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…