Newsroom

Newsroom

Επί 38 συνεχόμενες ημέρες δεχόταν τσιμπήματα από μέλισσες

Ενας  αμερικανός φοιτητής άφησε τις μέλισσες να τσιμπήσουν το γυμνό σώμα του σε διάφορα σημεία , επί 38 συνεχόμενες ημέρες,…

1075671

Ενας  αμερικανός φοιτητής άφησε τις μέλισσες να τσιμπήσουν το γυμνό σώμα του σε διάφορα σημεία , επί 38 συνεχόμενες ημέρες, σε 25 διαφορετικά σημεία του σώματός του, και η ετυμηγορία του ήταν ότι πιο οδυνηρό από όλα είναι το τσίμπημα στα ρουθούνια της μύτης.

Ο Μάικλ Σμιθ του Πανεπιστημίου Κορνέλ βαθμολόγησε με 9 το τσίμπημα στα ρουθούνια . Ακολουθούν τα τσιμπήματα στο πάνω χείλος (8,7), στο πέος  και στους όρχεις (7). Το τσίμπημα στον βραχίονα βαθμολογήθηκε με 5, ενώ τα λιγότερο επώδυνα τσιμπήματα ήταν στο κρανίο, στην άκρη του μεσαίου δαχτύλου και στο μπράτσο (όλα με 2,3).

Ο Μάικλ Σμιθ μελετά εδώ και καιρό τη ζωή των μελισσών και κάποια στιγμή του ήλθε η ιδέα να υποβληθεί στο πείραμα των τσιμπημάτων. Όπως είπε, «περίμενα ότι θα πονούσε πολύ το τσίμπημα στα γεννητικά όργανα. Όταν όμως συνέβη, δεν πόνεσε, όσο περίμενα. Ομως στο τσίμπημα στα ρουθούνια όλο το σώμα σου αντιδρά, φταρνίζεσαι, κοντανασαίνεις, τα μάτια σου τρέχουν – δεν είναι καθόλου ευχάριστο» ανέφερε ο αμερικανός φοιτητής.

 

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.