Newsroom

Newsroom

Επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του και ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ενόψει του αγώνα…

maniatis1 0

Ο Γιάννης Μανιάτης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του και ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στο φινάλε το α΄ γύρου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο στη συνάντηση με τον Εργοτέλη την 1η Δεκεμβρίου (είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα).

Οι Ερυρόλευκοι έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές χειμώνα, έχοντας διαφορά 10 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και αντίπαλος τους είναι τα ρεκόρ.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος ο Ολυμπιακός θα κάνει νέο ρεκόρ σε συνεχόμενα 30 εκτός έδρας ματς χωρίς να έχει δεχτεί την ήττα. Το ρεκόρ το είχε ισοφαρίσει η ομάδα του Μίτσελ (29 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα) στο Κλεάνθης Βικελίδης (0-2), ρεκόρ που είχε η ομάδα του Λάκη Πετρόπουλου την σεζόν 1973-1974.

Μετά το τέλος της προπόνησης την Παρασκευή ο Μίτσελ επέλεξε τους : Ρομπέρτο, Μέγερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβα, Τόρες, Βάις.

Προφυλάχθηκαν με συντηρητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο οι Χολέβας, Παπαδόπουλος, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μανιάτης, ενώ ο Μήτρογλου έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τύπος στη Βρετανία ασχολήθηκε με την επέκταση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μήτρογλου έως το καλοκαίρι του 2017.

Daily Star: «Ο Κωνσταντίνος Μήτρογλου δεν θα πάει στην Λίβερπουλ ή στην Άρσεναλ την επόμενη μεταγραφική περίοδο με τον Έλληνα σκόρερ να ρίχνει την προσοχή του στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μήτρογλου απέρριψε τα πλεονεκτήματα της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Metro: «Ο Κωνσταντίνος Μήτρογλου αποκλείει την μεταγραφή στην Άρσεναλ, υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η Άρσεναλ πρέπει να κοιτάξει αλλού για επιθετικό τον Ιανουάριο, καθώς ο στόχος κλειδί για αυτούς, ο Κώστας Μήτρογλου δέσμευσε το μέλλον του με τον Ολυμπιακό. Ο ελληνική μηχανή των γκολ θεωρείται ότι ήταν πρώτος σε μια λίστα από επιλογές που έβλεπε ο Αρσέν Βενγκέρ για τον Ιανουάριο».

Express: «Ο στόχος των Άρσεναλ Τσέλσι και Λίβερπουλ, Κώστας Μήτρογλου, υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Το όνομα του φορ του Ολυμπιακού είχε συνδεθεί με ελίτ ευρωπαϊκών ομάδων καθώς η φόρμα που είχε και η συχνότητα στο σκοράρισμα σε συνδυασμό με τη χαμηλή ρήτρα κέντρισαν τα βλέμματα. Ο Μήτρογλου ς επέκτεινε το συμβόλαιο του ακόμα για 12 μήνες (λήγει το 2017) και ο σύλλογος δεν θα μπλοκάρει κάποια μελλοντική μεταγραφή που μπορεί να έρθει στον δρόμο του».

Sky Sports : «Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου, που είχε συνδεθεί με αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Ο 25χρονος επιθετικός, βρίσκεται σε σπινθηροβόλα φόρμα αυτή την σεζόν και είχε προσελκύσει την προσοχή πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι».

Από την πλευρά του Μήτρογλου έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκαν προτάσεις που έγιναν από τις Μπενφίκα, Γουέστ Χαμ.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…