Newsroom

Newsroom

Ένταση με κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα

Μικροένταση επικράτησε λίγο μετά τις 13:00 στην πλατεία Συντάγματος, όταν μικρή ομάδα με κουκουλοφόρους συνεπλάκη με δυνάμεις της αστυνομίας.

591c32bd1dc524576b8b4576

Οι νεαροί επιτέθηκαν με μολότοφ και φωτοβολίδες εναντίον των ΜΑΤ, που απάντησαν με τη χρήση χημικών και δακρυγόνων, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.Οι αστυνομικοί απώθησαν τους νεαρούς και ακολούθησε «κυνηγητό» στους γύρω δρόμους.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο  στην πλατεία Κλαυθμώνος άγνωστα άτομα εκσφενδόνισαν πέτρες σε βαν τηλεοπτικού σταθμού, ενώ ένταση υπήρξε και στην Ομόνοια.

Τα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν όταν στην πλατεία Συντάγματος είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ενάντια στα μέτρα, που πρόκειται να ψηφιστούν αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.

 Νωρίτερα, μαζική πορεία από την πλατεία Κοτζιά προς τη Βουλή πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ, όπου παρέστη και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

 Νέα συλλαλητήρια ανακοίνωσαν τα συνδικάτα για αύριο το απόγευμα, την ώρα της συζήτησης και της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων στη Βουλή.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 19:00 στην Ομόνοια.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…