Ένταση ανάμεσα σε Βούτση και Γεννηματά – "Ντροπή σου" φώναζε η Χριστοφιλοπούλου

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς δεν τηρήθηκε η σειρά των αγορεύσεων με βάση τη δυναμική του κάθε κόμματος ως προς την κοινοβουλευτική του αντιπροσώπευση. «Ντροπή σου» φώναζε η Χριστοφιλοπούλου παρά του ότι δεν είχε το λόγο.

591df8301dc5247c2b8b45f7

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη μη τήρηση της σειράς των τοποθετήσεων όταν πήρε το λόγο από το βήμα της Βουλής, επικρίνοντας παράλληλα την αποχώρηση των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη από την αίθουσα με το που ξεκίνησε να μιλά.

Ο Νίκος Βούτσης, με το που τελείωσε την αγόρευσή της η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, απευθύνθηκε προς την ίδια, ξεκαθαρίζοντάς της πως «η συνεδρίαση θα κλείσει από τον υπουργό Οικονομικών και αφού μιλήσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί». «Και όταν ήσασταν 3ο κόμμα -και ευτυχώς- και οταν ήσασταν 4ο μιλάγατε πριν τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλες οι οι αγορεύσεις λαμβάνονται υπόψη» τόνισε και αιτιολόγησε αυτή τη διαφοροποίηση για λόγους οικονομίας του χρόνου.

«Μη θέτετε ζητήματα σεναρίων, συνωμοσιών και στησίματος παραστάσεων» είπε χαρακτηριστικά προς την κ. Γεννηματά ο πρόεδρος της Βουλής, προσθέτοντας: «Για να μη θυμηθούμε τι γινόταν εδώ και πολλά χρόνια από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα».

Η τελευταία αποστροφή του κ. Βούτση πυροδότησε αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την κ. Χριστοφιλοπούλου να φωνάζει -παρά του ότι δεν είχε το λόγο- να λέει: «Ντροπή σου».

Παίρνοντας το λόγο η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως «ποτέ δεν γινόντουσαν αυτά στο παρελθόν» και πως δεν έχουν ανάγκη υπεράσπισης ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Η ένταση έληξε με την τοποθέτηση ένα υπαινικτικό σχόλιο του κ. Βούτση, ο οποίος άφησε αιχμές για έλλειμμα συνέπειας από την κ. Γεννηματά. «Την επόμενη φορά όταν θα γίνει συνεννόηση με τα γραφεία σας να υπάρχει καλύτερη συνέπεια» υποστήριξε.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…