Newsroom

Newsroom

Ένας νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς στη Φλόριντα

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών, σήμερα το πρωί στην περιοχή Σάνφορντ, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

58d92aae1dc524e2578b4a34

Η αστυνομία της περιοχής ανέφερε πως ο δράστης είχε σχέσεις με ένα από τα θύματά του με αποτέλεσμα να ανοίξει πυρ σκοτώνοντας έναν ενήλικα και τραυματίζοντας άλλα τρία άτομα.

Ο δράστης χρησιμοποίησε το όπλο του σε δύο σημεία. Αρχικά στις 6:15 το πρωί (τοπική ώρα) στην περιοχή Hays Drive, κοντά στο Mayfair Circle, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Goldsboro Elementary School. Εκεί πυροβόλησε τη γυναίκα που έπεσε νεκρή, έναν άνδρα και τα δύο μικρά παιδιά.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αεροπορικώς σε νοσοκομείο στο Ορλάντο.

Ο δράστης, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφύγει πυροβολώντας δύο περαστικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Central Florida Regional Hospital, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στην περιοχή άκουσε τους πυροβολισμούς και καταδίωξε τον δράστη, το οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει.

«Αυτό το περιστατικό είναι ένα από τα χειρότερα που τα στελέχη και οι ερευνητές μας έχουν αντιμετωπίσει ποτέ», δήλωσε η εκπρόσωπος της περιοχής Bianca Gillett.

«Είναι τρομακτικό.»

.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…