Newsroom

Newsroom

Έμπλεξε ο… ανόρεκτος τερματοφύλακας: Ύποπτος για στοιχηματική καθοδήγηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημόσια παραδοχή του Γουέιν Σο μετά το τέλος του ματς με την Άρσεναλ, φαίνεται πως θα του προκαλέσει σοβαρά μπλεξίματα στο άμεσο μέλλον.

58ac0be41dc52452538b47a1

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον δεν κρατήθηκε και κατανάλωσε εν ώρα αγώνα ένα τεράστιο σάντουιτς. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου, όμως, ο ίδιος παραδέχτηκε πως ήταν ενήμερος για την ύπαρξη στοιχηματικού πονταρίσματος αναφορικά με το κατά πόσο θα… φάει στη διάρκεια του ματς.

Διαβάστε επίσης: «Καρδάμωνε» ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια του ματς με ένα «σάντουιτς – παντόφλα»

«Κάποιοι μου είπαν νωρίτερα πως υπάρχουν πονταρίσματα 8 προς 1 ότι δεν θα φάω. Εγώ τους είπα ότι δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα, οπότε μπορεί να τσιμπούσα κάτι, όπως και έγινε. Άλλωστε όταν έβγαλα το σάντουιτς χάναμε με 2-0 και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές μας» δήλωσε ο Γουέιν Σο για την πρωτοβουλία της Sun να προσφέρει απόδοση 8 προς 1 και συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός λόγος να ειρωνευτώ την εφημερίδα τρώγοντας στον πάγκο…».

Για κακή του τύχη, οι κανονισμοί της FA είναι σαφείς: «… ένας συμμετέχων σε αγώνες δεν επιτρέπεται να ποντάρει, άμεσα ή έμμεσα, είτε να καθοδηγεί, επιτρέπει, προκαλεί ή βοηθά κάποιον να ποντάρει σε ένα αποτέλεσμα ή γεγονός ποδοσφαιρικού αγώνα».

Πάντως, η κίνηση του Σο δεν εξελήφθη με χιούμορ από τη διοίκηση. Ο πρόεδρος, Μπρους Έλιοτ, είπε: «Αν τον γνωρίζατε δεν θα σας έκανε έκπληξη. Ίσως το γεγονός ότι υπήρχαν δημοσιεύματα με τα κιλά του να του πήραν τα μυαλά, αλλά θα τον προσγειώσουμε».

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…