Newsroom

Newsroom

Emmy Awards 2017: Συνολικά 80 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλει η Nova

Κυριαρχούν τα κανάλια της Nova στις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Emmy, καθώς οι σειρές που προβάλλονται από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova σάρωσαν αποσπώντας συνολικά 80 υποψηφιότητες.

596ddbe21dc52417248b4648

Κορυφαίος πρωταγωνιστής η σειρά Westworld (HBO) που ανέβηκε προκαταβολικά στο βάθρο με 22 υποψηφιότητες. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν στις «μεγάλες» κατηγορίες όπως: Καλύτερη δραματική σειρά, Σκηνοθεσία , Α’ Ανδρικού ρόλου και Α’ Γυναικείου για τον Anthony Hopkins και την Evan Rachel Wood αντίστοιχα, Β’ Ανδρικού (Jeffrey Wright) και Β’ Γυναικείου (Thandie Newton).

Επίσης, η μίνι σειρά Big Little Lies κέρδισε 16 υποψηφιότητες στις βασικές κατηγορίες: Καλύτερη μίνι σειρά, Σκηνοθεσία, Α’ Γυναικείου ρόλου με τη διπλή υποψηφιότητα των Nicole Kidman & Reese Whitherspoon, Β’Ανδρικού (Alexander Skarsgard) και Β’ Γυναικείου ρόλου με διπλή υποψηφιότητα των Shailene Woodley & Laura Dern. Στην ίδια κατηγορία υποψήφια βρίσκεται η μίνι σειρά The Night of με δέκα υποψηφιότητες. Υποψήφιες είναι και οι σειρές Silicon Valley με, επίσης, δέκα υποψηφιότητες αλλά και οι σειρές Divorce και The Leftovers. Όλες οι παραπάνω σειρές όχι μόνο συνεχίζουν να προβάλλονταi στα κανάλια Novacinema σε πρώτη προβολή αλλά και ταυτόχρονα με την Αμερική.

Επιπλέον, οι σειρές που προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema, Gotham, Black Sails και Blindspot απέσπασαν συνολικά έξι υποψηφιότητες αλλά και το μουσικό ντοκιμαντέρ The Beatles: Eight Days a WeekThe Touring Years διεκδικεί πέντε βραβεία.

Και η λίστα των υποψηφιοτήτων καλά κρατεί και για τις τηλεταινίες των καναλιών Novacinema. Οι τηλεταινίες της HBO που ξεχώρισαν είναι οι The Immortal Life of Henrietta Lacks, The Wizard of Lies και το ντοκιμαντέρ Bright Lights Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds.

Από τα κανάλια Fox & Fox life ξεχώρισαν οι εξαιρετικές σειρές FEUD: Bette and Joan με συνολικά 18 υποψηφιότητες και This is Us με 11 υποψηφιότητες. Ακόμα, υποψήφιες είναι οι σειρές “American Horror Story: Roanoke”, “The Americans”, “Homeland” ,“Modern Family”, “Fear the Walking Dead: Passage”, “How to get Away with Murder”, “Empire”, “Last Man Standing”, “Atlanta”, “Bob’s Burgers” και “Girls”.

Τέλος το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ Genius που αφορά τη ζωή του Albert Einstein διεκδικεί συνολικά δέκα βραβεία και προβάλλεται από το κανάλι National Geographic.

Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία Emmy θεωρούνται τα Oscars της αμερικάνικης τηλεόρασης και απονέμονται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο λίγο πριν ην έναρξη της αμερικάνικης τηλεοπτικής σεζόν.


Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…