"Εμφύλιος" στο συλλαλητήριο – Σοβαρές καταγγελίες μέλους της συντονιστικής επιτροπής

Δεν έχουν περάσει δύο 24ώρα από το συλλαλητήριο και έχουν ξεκινήσει οι αποκαλύψεις τόσο για τους διοργανωτές όσο και για την διαχείριση των οικονομικών του συλλαλητηρίου.

5a67436a1dc52439358b45bd

Ο Βασίλης Μαυροσκάς πρώην μέλος της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου με ανάρτησή του καταγγέλλει δύο μέλη της επιτροπής για αλαζονική συμπεριφορά, επιβολή του Φραγκούλη Φράγκου ως ομιλητή και περίεργες, τουλάχιστον, διαδρομές χρηματοδότησης.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του ότι «τα μέλη της συν/κής κ. Οθων Ιακωβίδης και κ. Μιχαήλ Πατσίκας ενεργούν αυτοβούλως, χωρίς να σέβονται τις αποφάσεις της επιτροπής, συμπεριφέρονται αλαζονικά και, το κυριότερο, προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά στο συλλαλητήριο.

«Πιο συγκεκριμένα αποφασίσαμε την 14/1 σε σύσκεψή μας να μην υπάρχει κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της 21/1, επειδή κρίναμε ότι δεν υπάρχει πολιτικό η άλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού στη συγκεκριμένη στιγμή. Ενα από τα ονόματα που προτάθηκε, αλλά το απορρίψαμε με ψήφους 6-2, ήταν του κ. Φράγκου για τον οποίο οι δυο προαναφερόμενοι κύριοι έδωσαν σκληρή μάχη να τον επιβάλουν».

«Επίσης, αποφασίσαμε ομόφωνα ν’ απευθύνει ολιγόλεπτο χαιρετισμό ένας ιερωμένος. Δεν συζητήσαμε κανένα άλλο όνομα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα. Η συνάντηση αυτή όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Με έκπληξη τόσο δική μου όσο και άλλων μελών του συν/κού, είδαμε να αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονόματα ομιλητών, μεταξύ των οποίων υπήρχε το όνομα του ιερωμένου αλλά και του στρατηγού Φράγκου καθώς κι άλλων, τα ονόματα των οποίων όχι μόνο ποτέ δεν συζητήθηκαν αλλά και κάποιοι απ’ αυτούς έχουν κομματική ταυτότητα».

Που βρέθηκαν τα λεφτά για το συλλαλητήριο;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάρτηση του Βασίλη Μαυροσκά στο σημείο που αναφέρεται στο οικονομικό κομμάτι του συλλαλητηρίου «την 14/1 συζητήθηκαν και οι οικονομικές ανάγκες της εκδήλωσης. Μ’ έκπληξη άκουσα από τα δυο προαναφερόμενα μέλη της επιτροπής φαραωνικά σχέδια, για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν ολόκληρη την έκταση της παραλίας και το κυριότερο… διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν καλυφτεί από χορηγίες, αλλά δεν άκουσα κανένα όνομα χορηγού! «Όλοι οι παραπάνω λόγοι με οδήγησαν στην απόφαση αποχώρησής μου από τη συντονιστική επιτροπή, διότι ούτε φιλόδοξους και κομματικούς ομιλητές μπορέσαμε να απομακρύνουμε, ούτε τη συλλογικότητα και τον δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας να διασφαλίσουμε, ούτε βέβαια συμφωνώ με αυθαίρετες συμπεριφορές.Είμαι ένας άνθρωπος που προέρχομαι από το λαό, αγωνίζομαι με το λαό, λογοδοτώ στο λαό, στη συνείδησή μου και πάνω απ’ όλα λογοδοτώ στην Πατρίδα και το Εθνος. Γυρίζω λοιπόν στο φυσικό μου χώρο και αφήνω τη μυρωδιά της καμαρίλας σε όσους μπορούν να την αντέξουν αλλά και είναι πρόθυμοι να την υπηρετήσουν».

Διαβάστε την ανάρτηση:

Διαβάστε σχετικά:

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Όλη η αλήθεια για το Μακεδονικό: Πόσο γνωρίζουμε την Ιστορία;

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας