Newsroom

Newsroom

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τα όπλα, αλλά προφυλακισμένος ο Πάλλης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος Αναστάσιος Πάλλης για την υπόθεση με τα όπλα που βρέθηκαν σε μουσείο στo…

pallis 1

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος Αναστάσιος Πάλλης για την υπόθεση με τα όπλα που βρέθηκαν σε μουσείο στo Κορωπί, ωστόσο επέστρεψε στην φυλακή, όπου κρατείται προσωρινά για την υπόθεση των  επισφαλών δανείων .

Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει το HOT DOC από το Μαρτίο του 2013. Ο κ. Πάλλης μεταξύ πολλών άλλων δραστηριότητων είναι ιδιοκτήτης μουσείου με όπλα. Μάλιστα, ενώ επρόκειτο να γίνει έλεγχος στο μουσείο τόσο για τη νομιμότητα του όσο και για το ότι εκεί υπάρχουν ενεργά όπλα, ο έλεγχος σταμάτησε παραδόξως, μετά από άρνηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να διαθέσει πυροτεχνουργούς προκειμένου να προβούν στον έλεγχο. Τελικά έλεγχο πραγματοποίησε η Αστυνομία.

Μερικούς μήνες μετά το ΗΟΤ DOC επανήλθε και πάλι. Όταν στο φως της δημοσιότητας είχαν έρθει οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Τότε η υπόθεση της Χρυσής Αυγής συσχετίστηκε με αυτή του κ. Πάλλη για τον εντοπισμό τυχόν διασυνδέσεων. Παράλληλα το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική, ξεσκονίζουν όλα τα στοιχεία που διαθέτουν μέχρι αυτή τη στιγμή, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για τον χειρισμό της αστυνομίας στην υπόθεση του κ. Πάλλη.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάλλης εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από επιχειρηματικές δραστηριότητες, κάποια από τις οποίες εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη εδώ και χρόνια. Επίσης εμφανίζεται να διαθέτει ποσοστό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για την εκταμίευση δανείου 5,8 εκατομμυρίων ευρώ από την FBB την περίοδο που ήταν  συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Ο κ. Ρέστης μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο είχε στραφεί σε βάρος του τότε συνεργάτη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος έχει ισχυριστεί ότι το δάνειο ήταν νόμιμο και ελήφθη χωρίς παρέκκλιση των προβλεπόμενων διαδικασιών. 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…