Ελεήστε τον Πανίκα: Πουλά τα… ουκ ολίγα ακίνητά του γιατί έμεινε μπατίρης και τον πρόδωσαν οι φίλοι του

Ένα ρετιρέ διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους αξίας 1,5 εκατομμύριου ευρώ, τρία οικόπεδα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο και στο Νέο…

psomiadis 6

Ένα ρετιρέ διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους αξίας 1,5 εκατομμύριου ευρώ, τρία οικόπεδα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο και στο Νέο Ρύσιο, καθώς και δύο ισόγεια καταστήματα με πατάρι και υπόγειο στο κέντρο της αγοράς της Θεσσαλονίκης,  όπου  και διατηρεί  τα γραφεία του κόμματός του (Πατρίδα), κι άλλα ακίνητά της οικογένειάς του όχι μόνο στη συμπρωτεύουσα αλλά και στη Χαλκιδική βγάζει στο σφυρί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος δηλώνει πνιγμένος στα χρέη. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αλλά νυν πάντα στην… καρδιά μας διαθέτει προς ενοικίαση κι ορισμένα διαμερίσματα.

Ο κ. Ψωμιάδης έβαλε αγγελία για την ακίνητη περιουσία του επειδή, κατά δήλωσή του, είναι  πνιγμένος στα χρέη και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», ο ίδιος διατείνεται πως τα τελευταία χρόνια «έχει χάσει λίγο τη μπάλα», πως «έχει πεθάνει οικονομικά και ψυχολογικά» και πως είναι ένα ράκος. Ο ίδιος κατηγορεί επίσης φίλους του, επιχειρηματίες, πολιτικούς κι «όλους αυτούς που τους έκανα μάγκες ή βοήθησα όσα χρόνια είχα τα γαλόνια στη νομαρχία και στην περιφέρεια», οι οποίοι, όπως αναφέρει, τον έχουν εγκαταλείψει.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…