Newsroom

Newsroom

Έκτακτη σύσκεψη στα Νέα Μουδανιά μετά τη φονική κακοκαιρία

Δεκάδες οι τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία ή τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

ek xrsx

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα σύσκεψη στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος μετέβη την νύχτα στην πληγείσα περιοχή που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Προποντίδας Μανώλης Καρράς καθώς και στελέχη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού. Η αναισθησιολόγος του ΕΚΑΒ Χριστίνα Καραμπελίδου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το σύνολο των τραυματιών που μεταφέρθηκαν κατά την διάρκεια της θεομηνίας στα νοσοκομεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε η ίδια βγαίνοντας από την σύσκεψη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνολικά με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου 35 τραυματίες με διάφορες κακώσεις ,τέσσερις εκ των οποίων διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία “Γ.Παπανικολάου” και “Γ.Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης .Ενας εξ αυτών νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του “Γ.Παπανικολάου” ενώ ένα 12χρονο αγόρι νοσηλεύεται στο “Γ.Γεννηματάς” με κάταγμα στο μηρό. Σε άλλα τριάντα άτομα, με ελαφρά τραύματα ,τα οποία δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και το νοσοκομείο Πολυγύρου. Λόγω της έκτακτης ανάγκης τα 9 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής ενισχύθηκαν το βράδυ με 11 ακόη ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…