Εκνευρίστηκε ο Ερντογάν με ομιλητή που τον επέκρινε και έφυγε οργισμένος από εκδήλωση (βίντεο)

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας κατηγορώντας τον…

erdogan 12

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας κατηγορώντας τον για αγένεια επειδή μίλησε πολλή ώρα. Στη συνέχεια, διέκοψε την ομιλία του καταγγέλλοντάς την ως “πολιτική” και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για την 146η επέτειο από την ίδρυση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Η ομιλία που εκφώνησε ο Μετίν Φεϊζίογλου ήταν ιδιαίτερα επικριτική για την κυβέρνηση Ερντογάν.
Ο πρόεδρος της τουρκικής Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων έθεσε ζητήματα όπως η καταστολή της ελευθερίας του λόγου, η καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και ο τρόπος με τον οποίο οι αρχές χειρίστηκαν τα επακόλουθα του σεισμού το 2011 στον οποίο σκοτώθηκαν περισσότεροι από 600 άνθρωποι στην πόλη Βαν της ανατολικής Τουρκίας.

“Παραφέρεστε. Αρκετά. Εκφωνείτε πολιτική ομιλία”,  διέκοψε οργισμένος  ο Ερντογάν τον Φεϊζίογλου, τον οποίο στη συνέχεια κατηγόρησε ότι ψεύδεται και ότι μιλάει περισσότερο από τον χρόνο που του αναλογεί.
“Λέτε ανακρίβειες…Πώς μπορείτε να είστε τόσο αγενής;”, συνέχισε ο Ερντογάν χειρονομώντας θυμωμένος, με τον Φεϊζίογλου παρέμεινε στο αναλόγιο να αρνείται να διακόψει την ομιλία του.

Ο Φεϊζίογλου είναι γνωστός επικριτής της κυβέρνησης. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε απασχολήσει τον Τύπο με τις δηλώσεις του κατά της απόφασης του Ερντογάν να απαγορεύσει το Twitter πριν από τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…