Εκνευρισμός Μητσοτάκη για ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του μαζί με Νικολόπουλο-Καμμένο

Εκνευρισμένος εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ερώτηση που κατέθεσαν προ ημερών 16 βουλευτές του κόμματός του μαζί με τους Νίκο Νικολόπουλο και Δημήτρη Καμμένο αναφορικά με την «εκπλήρωση του τάματος του Έθνους». Πρόκειται συγκεκριμένα για τάμα των αγωνιστών της ελληνικής επανάστασης οι οποίοι είχαν υποσχεθεί την ανέγερση ενός μεγάλου Ιερού Ναού στο κέντρο της Αθήνας προς τιμήν του Θεού που συνέβαλε στην επιτυχή έκβαση της επανάστασης.

58a597811dc5245c368b46f3

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και αφού το αναδημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή» σχολιάζοντάς το μάλιστα καυστικά, απαίτησε από τους 16 βουλευτές την απόσυρση των υπογραφών τους από την ερώτηση η οποία απευθυνόταν στους υπουργούς Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Οι 18 βουλευτές, ανέφεραν στην ερώτησή τους ότι «η εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους και των Ηρώων του Έθνους για την ανέγερση μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού συνεχίζει να αποτελεί ηθική και συμβατική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας» και ρωτούσαν την κυβέρνηση αν προτίθεται να παραχωρήσει έκταση ώστε να προχωρήσει η ανέγερση του Ιερού Ναού, η οποία θα χρηματοδοτηθεί από δωρεές Ελλήνων και φιλελλήνων πολιτών.

Για την ιστορία την ερώτηση συνυπέγραφαν από πλευράς ΝΔ οι Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Βαγιωνάς, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Στέργιος Γιαννάκης, Θανάσης Δαβάκης, , Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελος Μπασιάκος, Χρήστος Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Ράπτη και Κωνσταντίνος Σκρέκας.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.