Newsroom

Newsroom

Ξεκινά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ

Ξεκινά το Σαββατοκύριακο 10/11 Σεπτεμβρίου, και μετά από αναβολή δύο εβδομάδων, το πρωτάθλημα της Super League, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, εξερχόμενος από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

57c9b2c71dc524652b8b473b

Η συνάντηση του κυβερνητικού παράγοντα με τους παράγοντες των ΠΑΕ έφερε αποτέλεσμα και οι ομάδες ετοιμάζονται για την 1η αγωνιστική, αρκεί η ΕΠΟ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της στο θέμα της διαιτησίας και των τακτικών δικαστών.

Την ικανοποίησή του από τους χειρισμούς του Σταύρου Κοντονή γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθη κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον υπουργό για τον χειρισμό της γενικής κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κοντά στο να… σκοράρει, εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει μία τάση για καλή διάθεση συνεργασίας στο θέμα της διαιτησίας.»

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, κάλεσε την ΕΠΟ να συνεργαστεί: «Συναντηθήκαμε με την προοπτική να μπει ένα τέλος στο θέμα της διαιτησίας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε αυτό να γίνει με ήρεμο τρόπο, χωρίς φασαρίες και προβλήματα. Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι το μοντέλο της διαιτησίας και το ξέρουμε όλοι. Πρέπει να εξαφανιστεί η καχυποψία που υπάρχει και για να συμβεί κάτι τέτοιο, καλό είναι να έρθει ξανά η FIFA για να μας βοηθήσει να λύσουμε τις διαφορές». Ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στην ΕΠΟ: «Θεωρώ ότι οφείλει να συνεργαστεί μετά την πρόσφατη συμπεριφορά της, που ήταν άκομψη και θα τολμούσα να πω αναιδής με το ματαιώσει τη συνάντηση».

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ τον ΠΑΟΚ ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.