Newsroom

Newsroom

Εικοσάχρονη ξερίζωσε τα μάτια της υπό την επήρεια ναρκωτικών

Έπειτα από χρήση νοθευμένης μεθαμφεταμίνης, η νεαρή κοπέλα δεν μπόρεσε να αντέξει τις εφιαλτικές παραισθήσεις και προσάθησε να βγάλει τα μάτια της

5a9007641dc524ae318b4581

Την εμπειρία της κόρης τους με τα ναρκωτικά αποφάσισαν να μοιραστούν οι γονείς μιας νεαρής κοπέλας από τις ΗΠΑ, θέλοντας να προειδοποιήσουν τους συνομήλικούς της να μην κάνουν ποτέ το λάθος να δοκιμάσουν παρόμοιες ουσίες με αυτές που έκαναν την 20χρονη να ξεριζώσει τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια.

Η 20χρονη Kaylee Muthart προκάλεσε τέτοια ζημιά στα μάτια της που μετά από ένα ψυχωσικό επεισόδιο που της προκάλεσε η χρήση ναρκωτικής ουσίας, δεν μπορεί να αποκατασταθεί η όρασή της.

Στις 6 Φεβρουαρίου, η 20χρονη βρέθηκε να σκέκεται έξω από μία εκκλησία σε περιοχή της Νότιας Καρολίνα, όπου διαμένει, με αίμα να τρέχει από τις άδειες κόγχες των ματιών της. Στα χέρια της κρατούσε ακόμα το ένα από τα μάτια που ξερίζωσε η ίδια με τα χέρια της, πιστεύοντας ότι αυτό ήταν το «τίμημα» που έπρεπε να πληρώσει για να πάει στον παράδεισο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η νεαρή είχε πάρει μια μεγάλη δόση νοθευμένης μεθαμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να έχει εφιαλτικές παραισθήσεις, κατά τις οποίες νόμιζε ότι ο κόσμος ήταν ανάποδα και ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει ήταν να ξεριζώσει τα μάτια της.

Η προσπάθεια των περαστικών να την βοηθήσουν έπεσε στο κενό. Η κοπέλα δεν άφηνε κανέναν να την αγγίξει, χτυπώντας τυφλά προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι τη στιγμή που κατέφθασε ένα ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Όταν η μητέρα της κοπέλας έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι η κόρη της δεν επρόκειτο ποτέ να ξαναδεί.

Σύμφωνα με τους γονείς της, η νεαρή έκανε χρήση ναρκωτικών μόλις έξι μήνες, ωστόσο το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξουν μόνιμες και καταστροφικές βλάβες στη ζωή της.

«Είναι κάτι που πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σ’ εσένα, αλλά να που συμβαίνει», δήλωσε στην New York Post η τραγική μητέρα, προειδοποιώντας ότι ακόμα και μία φορά να δοκιμάσει κάποιος αυτά τα επικίνδυνα χημικά, ο κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο είναι μεγάλος.

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…