Newsroom

Newsroom

Έγκλημα στο Κορωπί: Συγκλονιστική η κατάθεση του πατέρα της κατηγορούμενης

Συγκλονιστικός ήταν στην κατάθεση του στο δικαστήριο ο πατέρας της κατηγορουμένης λεγόμενης «φόνισσας του Κορωπίου»

596757911dc524f22c8b47c8

Ο μάρτυρας τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετος με τη σχέση της κόρης του με τον 41χρονο υποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τον 41χρονο, πρωταγωνιστή του ερωτικού τριγώνου, ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της 35χρονης συζύγου του.

Ο πατέρας της κατηγορούμενης ισχυρίστηκε «Η κόρη μου, μου είπε ότι την απειλούσε (η 35χρονη )ότι θα σκοτώσει τα παιδιά. Της έλεγε “θα σκοτώσω τα μπάσταρδα”».

Σχετικά με όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ ο μάρτυρας κατέθεσε ότι πως ήταν ο ίδιος που παρέδωσε την κόρη του στην αστυνομία.

«Είχε πάρει το αυτοκίνητο και περιφερόταν μαζί με το παιδίΤους πήρα και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα. Ήταν στεναχωρημένη και φοβισμένη, έτρεμε. Μου είπε “χτύπησα την Θ…”. Τη ρώτησα, “την σκότωσες”; “Όχι”, μου είπε, “ήταν όρθια” και της είπα “πάμε να την δούμε στο Κέντρο Υγείας”. Όπως του εξήγησε η κόρη του «πήρε το μαχαίρι και πήγε να υπερασπιστεί το παιδί. Μου είπε ότι την τρύπησε λίγο στην πλάτη για να τη φοβίσει, να αφήσει το παιδί και να φύγουν και ότι δεν έβαλε το μαχαίρι μέσα».

Ο πατέρας της κατηγορούμενης ξεκαθάρισε πως σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα των δυο εγγονών του. «Δεν έχω καμία σχέση με το Γιάννη και ούτε θέλω, αν και είναι πατέρας των εγγονών μου. Και κανείς άνθρωπος να μην έχει σχέση με τέτοιους ανθρώπους», είπε και αναρωτήθηκε: «Δυο κοπελάρες να σφάζονται για το Γιάννη, είναι δυνατόν; Μα να τις ξεγελάει και τις δυο αλλά και τους υπόλοιπους εμάς; Τι πατέρα θα δουν αυτά τα παιδιά αύριο, μετά εγγόνια μου σκέφτομαι». (…) Έναν άνδρα γνώρισε η κόρη μου και αυτός ήταν μοιραίος», κατέληξε.

Τι είπε η καλύτερη φίλη του θύματος

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε να καταθέσει και η καλύτερη φίλη του θύματος που μη οποία παρουσίασε το θύμα ως μια γυναικά που ζούσε όλη μέρα υπό το καθεστώς φόβου με το τηλέφωνο της να χτυπά διαρκώς.

«Όταν πήγαινα σπίτι της μου ζητούσε να καθίσω μέχρι αργά, μου έλεγε “φοβάμαι”. Πήγαινε πολύ νωρίς στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά και την είχα ρωτήσει το γιατί και μου έλεγε συνεχώς “φοβάμαι”. Μου είχε πει ότι θα έκανε ασφαλιστικά μέτρα… Προσπαθούσα να της πω “κάνε κάτι”.

Η φίλη του θύματος «λύγισε» γυναίκα όταν αναφέρθηκε στο βράδυ του φονικού .Όπως περιέγραψε χτύπησε το τηλέφωνο της και της ζήτησαν να πάρει τα δυο παιδιά από το Κέντρο Υγείας όπου είχε μεταφερθεί η 35χρονη. «Έφυγα τρέχοντας, είδα τα δυο παιδιά απ´έξω. Το μόνο που μου είπαν είναι “συγγνώμη που σας πήραμε από τη δουλειά σας, σας θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. Η φίλη του μπαμπά μπήκε μέσα στο σπίτι και χτύπησε τη μαμά».

Το μοιραίο βράδυ

Τις δύο γυναίκες της συνέδεε ερωτικά ο 41χρονος άνδρας ο οποίος ήταν πρώην σύζυγος του θύματος και νυν σύντροφος της δολοφόνου .

Το άγριο έγκλημα συνέβη στο σπίτι της 35χρονης, όταν η κατηγορούμενη την επισκέφτηκε και ξεκίνησε καβγάς.

Η 35χρονη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δύο της παιδιά όταν η δολοφόνος της χτύπησε την πόρτα. Η 35χρονη γυναίκα την πλησίασε και άρχισε ένας άγριος καβγάς μεταξύ τους. Η κατηγορούμενη τότε έβγαλε ένα μαχαίρι και το χρησιμοποίησε εναντίον της 35χρονης αντίζηλου της, μαχαιρώνοντας την.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…