Newsroom

Newsroom

Εγκαταλείπουν τη Ν.Δ. οι φαρμακοποιοί του κόμματος – Μιλούν για νομοσχέδιο "τέρας"

Με παραίτηση απειλεί το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Κ.Ο. Φαρμακοποιών ΝΔ εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο «τέρας», όπως το χαρακτηρίζουν, «που αφορά το…

farmakeio 5

Με παραίτηση απειλεί το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Κ.Ο. Φαρμακοποιών ΝΔ εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο «τέρας», όπως το χαρακτηρίζουν, «που αφορά το οριστικό κλείσιμο και απαξίωση του επαγγέλματος».

Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τη γραμματεία συνδικαλιστικού της ΝΔ, με κοινοποίηση και στον πρωθυπουργό, «πιστεύαμε πως ο λόγος ύπαρξης της ειδικής κομματικής αυτής οργάνωσης είναι ο συνδετικός κρίκος με το κόμμα αλλά συγχρόνως να διεκδικεί θέσεις όλων των μελών του και των φαρμακοποιών όλης της χώρας προς την ομαλή λειτουργία της δημόσιας υγείας αλλά και του κοινωνικού αγαθού που λέγεται φάρμακο».

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, «οι τελευταίες μυστικές συμφωνίες και η προώθηση των συμφερόντων των καρτέλ στον χώρο του φαρμάκου, οδηγούν στην απαξίωση του ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και της δημόσιας υγείας».

Οι ίδιοι σημειώνουν στην επιστολή τους ότι «παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα».

«Θα σας αφήσουμε μόνους να συνεχίσετε αυτό το υπόγειο παιχνίδι της καρτελοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων τονίζοντας πως θα είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, εσείς και όσοι άλλοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα» αναφέρουν σε σκληρή γλώσσα και κλείνουν την επιστολή προειδοποιώντας «μην ξεχνάτε ότι και εσείς από τον λαό προέρχεστε και εκεί ανήκετε και θα καταλήξετε. Λυπόμαστε που τόσα χρόνια σας στηρίξαμε. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…