Newsroom

Newsroom

Εδώ και 27 χρόνια, η καριέρα νέων αποφοίτων ξεκινά από το Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον – Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, νέοι απόφοιτοι με ταλέντο και όρεξη, κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας. Εδώ και 27 χρόνια, μέσα από το Graduate Trainee Program, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας και προσωπικής εξέλιξης για νέους αποφοίτους δίνοντάς τους την δυνατότητα να ενταχθούν στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Άλλωστε πρόκειται για μία εταιρεία στην οποία οι νέοι αποτελούν πηγή έμπνευσης και ουσιαστικό κομμάτι, καθώς το 40% του δυναμικού της ανήκει στη γενιά Υ.

596f57f41dc5249a518b4940

Πρώτο στάδιο του προγράμματος, η υποβολή των αιτήσεων, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Η διαδικασία επιλογής στοχεύει στην γνωριμία με τους υποψηφίους, μέσα από στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και προσωπικές συνεντεύξεις και ολοκληρώνεται σε ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους, τη δημιουργικότητά τους και το ομαδικό τους πνεύμα, μέσα από ομαδικές ασκήσεις και προσομοιώσεις πραγματικών συνθηκών εργασίας.

Οι Graduate Trainees που θα επιλεχθούν, εντάσσονται στη μεγάλη οικογένεια των 1.500 εργαζομένων που αποτελούν την καρδιά της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Μέσα από μια διετή διαδρομή θα αποκομίσουν θεωρητική και πρακτική γνώση, επαγγελματική εμπειρία και παράλληλα εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας, που δημιουργεί καθημερινά αγαπημένα προϊόντα για εκατομμύρια καταναλωτές. Το πρόγραμμα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος, αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας. Απώτερος στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν μέσα στην εταιρεία, αποκτώντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στις χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου Coca-Cola HBC, όπως έχουν ήδη επιτύχει περισσότεροι από 160 συμμετέχοντες.

Με αφορμή την εκκίνηση του φετινού κύκλου του προγράμματος, Graduate Trainees που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και την ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον το 2016, μοιράστηκαν την εμπειρία τους μαζί μας, δίνοντας την προσωπική τους ματιά.

Η Νεφέλη Ιωαννίδη, συνιστά ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα στους νέους για 4 βασικούς λόγους: διαρκής απόκτηση γνώσεων από μια απ’ τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, προσωπική εξέλιξη σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, συνεργασία και τριβή με πολλά διαφορετικά τμήματα της εταιρείας και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για τον εργασιακό τομέα στη χώρα μας. Για την ίδια, η εμπειρία ήταν μόνο θετική. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε: «Είμαι ήδη 9 μήνες στο πρόγραμμα, ως Commercial Graduate Trainee, και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω μάθει κάτι. Το εργασιακό περιβάλλον είναι εξαιρετικό και η εταιρεία επενδύει πολύ στους νέους ανθρώπους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Μέσα από τη συνεργασία που έχω τόσο με το τμήμα μου όσο και με άλλα τμήματα, καταλαβαίνω πως η γνώμη μου, όσο νέα κι αν είμαι στην εταιρεία, μετράει, ενώ υπάρχει κι η αντίστοιχη αναγνώριση των ικανοτήτων μου. Επίσης η εναλλαγή των project, που προσφέρει το πρόγραμμα, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε, να δοκιμάσουμε και να μάθουμε μέσα σε 2 μόνο χρόνια, πράγματα για τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χρειαζόμασταν πολύ περισσότερα. Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω 3 μόνο λέξεις για να περιγράψω όλα τα παραπάνω θα ήταν: πρόκληση, ευκαιρία, εξέλιξη!». Μάλιστα μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, η Νεφέλη κατάφερε να ζήσει και μια μοναδική εμπειρία ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας την αγορά της Σερβίας.


Ο Ιωάννης Λιανός, SC Graduate Trainee Country SC Services Management GR/CY, στο Σχηματάρι από την πλευρά του: «Μέσα από το Graduate Trainee Program, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι και να αποκομίσω σημαντικές γνώσεις αλλά και την εμπειρία του να βρίσκομαι στο δυναμικό περιβάλλον της παραγωγής». «Κατά τη διάρκεια της έως τώρα πορείας μου στην εταιρεία, έχω ολοκληρώσει ήδη το πρώτο μου project. Στο διάστημα αυτό έχω καταφέρει να αποκτήσω σημαντική γνώση για τον τρόπο λειτουργίας της CocaCola Τρία Έψιλον και να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους από διαφορετικά τμήματα, οι οποίοι μου έχουν δώσει σημαντική καθοδήγηση και έμπνευση για να εξελιχθώ μέσα στην εταιρεία», συμπλήρωσε.

Η Ελένη Καλαντζή Graduate Trainee στο τμήμα της εταιρικής επικοινωνίας, αναφέρει τη συνεργασία με διαφορετικές ομάδες από διαφορετικά τμήματα, ως μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα από το πρόγραμμα. Κι αυτό, γιατί της δόθηκε η ευκαιρία να κατανοήσει τους τρόπους που αλληλεπιδρούν και συνεργάζονται τα διαφορετικά τμήματα για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Για την εμπειρία της, μας είπε χαρακτηριστικά: «Έλαβα καθοδήγηση και συμβουλές για θέματα που δεν είχα διαχειριστεί στο παρελθόν, έμαθα να λειτουργώ με βάση τους ρυθμούς της κάθε ομάδας, αλλά και να αλληλεπιδρώ με το κάθε μέλος της, ανάλογα με τα καθήκοντά του. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα στην εταιρεία πιστεύω είναι απεριόριστες, για κάποιον που έχει στόχους και αποδεικνύει έμπρακτα τις ικανότητές του».


Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση των νέων, που αποτελούν το μέλλον της χώρας. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις οποίες προτιμούν να εργάζονται οι νέοι της Γενιάς Y στην Ελλάδα, μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις στηρίζει τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Εμπνέει, δίνει ευκαιρίες και καλλιεργεί ένα περιβάλλον που τους προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, κάθε χρόνο, η εταιρεία προσφέρει δεκάδες εποχικές θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας τόσο την εφοδιαστική της αλυσίδα όσο και το τμήμα πωλήσεων της, έναν τομέα πρώτο σε ανθρώπινο δυναμικό συγκριτικά με άλλες εταιρείες του κλάδου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Graduate Trainee αλλά και τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ανάπτυξη των νέων, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com.


Συγκλονίζει η σύζυγος Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

kallianos copy 4

Συγκλονίζει η σύζυγος Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

«Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν…

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

InCollage 20240425 140114310

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ ,δεν γνωρίζετε μην μιλάτε», τόνισε ο…

Δίκη Ιάσονα: «Φτου σου, ψεύτη» – Χαμός στην αίθουσα μετά την κατάθεση του συνοδηγού αστυνομικού

604e6647825e631a983d9b22 1

Δίκη Ιάσονα: «Φτου σου, ψεύτη» – Χαμός στην αίθουσα μετά την κατάθεση του συνοδηγού αστυνομικού

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατέθεσε πως δεν έφταιγε το όχημα για το τροχαίο που στέρησε…

Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του – Ο Κούγιας την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας

Καλλιάνος

Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του – Ο Κούγιας την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε εκφράσει μέσω βίντεο τα παράπονα του για τις συνθήκες νοσηλείας του…

Χρήστης του Reddit για το «ΖΑΡΙ» της Σάττι: «Δεν είναι ερωτοτράγουδο – Μιλάει για τον υπερτουρισμό και την κακομοιριά μας»

maxresdefault

Χρήστης του Reddit για το «ΖΑΡΙ» της Σάττι: «Δεν είναι ερωτοτράγουδο – Μιλάει για τον υπερτουρισμό και την κακομοιριά μας»

Αίσθηση προκάλεσε η ερμηνεία για το περιεχόμενο των στίχων από έναν χρήστη του Reddit, σύμφωνα…