Newsroom

Newsroom

e-Social: Η πολυβραβευμένη ελληνική Sci-Fi ταινία κάνει διαδικτυακή πρεμιέρα

Το e-Social, μία ελληνική ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους, που ταξίδεψε σε 16 χώρες ανά τον κόσμο και προβλήθηκε σε 41 Διεθνή Φεστιβάλ αποσπώντας 6 βραβεία , κάνει τη διαδικτυακή της πρεμιέρα!

57c58b3e1dc524c30b8b46db

Η ταινία, σε σκηνοθεσία της Ναταλίας Λαμπροπούλου και σε σενάριο και παραγωγή του Σωτήρη Πετρίδη, διαδραματίζεται στο 2035, όπου υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολογραμμάτων νεκρών προσώπων μέσα από τις πληροφορίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κατείχαν εν ζωή. Η Άννα, έχοντας χάσει πρόσφατα τον άντρα της, αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό του ολόγραμμα, κάτι που όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.

Το e-Social έχει προβληθεί σε διάφορες χώρες στον πλανήτη, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Νότια Κορέα, η Ιταλία, η Ινδία και το Μεξικό. Μεταξύ των βραβείων που έχει αποσπάσει συγκαταλέγονται το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας (Sci-Fi) στο Rhode Island Comic-Con Film Festival των ΗΠΑ, το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στο Festicini – Festival Internacional de Cinema Independente της Βραζιλίας και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Επιστημονικής Φαντασίας στο Granite Planet International Film Festival του Καναδά.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόυς Ευείδη, Ματίνα Κουλουριώτη και Χρήστος Παπαδημητρίου .

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ταινία προβλήθηκε και στο Comic-Con International του 2015, ένα από τα μεγαλύτερα events της pop κουλτούρας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ολόκληρη η ταινία βρίσκεται εδώ 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό