Newsroom

Newsroom

Δύτες θα βουτήξουν στην Τριχωνίδα για να ψάξουν το κινητό της 44χρονης Ειρήνης

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ωστόσο, δεν έχουν δοθεί μέχρι σήμερα σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτους της 44χρονης.

5a730e1d1dc524fd458b459e

Η οικογένεια της 44χρονης δεν πιστεύει ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε μέσα στο χρυσαφί Ford Ka, στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας. Και τώρα οι ελπίδες τους θα μπει ένα τέλος στο… μαρτύριο με τις συνθήκες του θανάτου της εναπόκεινται στους δύτες. Και κυρίως στον εντοπισμό του κινητού τους, που έχει εξαφανιστεί από τη μοιραία μέρα.

Οι δύτες θα βουτήξουν στην Τριχωνίδα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του agriniopress.gr, ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες ετοιμάζονται να πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα για να αναζητήσουν το χαμένο κινητό της 44χρονης.

Ο Σύλλογος Κυνηγών – Δυτών Θερμαϊκού επικοινώνησε με τους δικηγόρους της οικογένειας, ώστε να βουτήξουν στην Τριχωνίδα και να κάνουν προσπάθειες για την ανεύρεση του χαμένου κινητού της Ειρήνης.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί πως το κινητό, αν και όταν βρεθεί, δεν θα μπορέσει να δώσει στοιχεία σχετικά με τις κλήσεις ή τα μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη. Δεν θα μπορεί να «δώσει» ούτε και γενετικό υλικό. Θεωρείται, όμως, μεγάλης σημασίας για την υπόθεση το που θα βρεθεί.

Οι δύτες αναμένονται στην περιοχή από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Τα τρία «ύποπτα» στοιχεία

Οι φωτογραφίες από την νέα πραγματογνωμοσύνη στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, δίνουν απαντήσεις, σύμφωνα με την οικογένεια, για τον θάνατο της τρίτεκνης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις αρχές του μήνα στην Τριχωνιδα. Η νέα πραγματογνωμοσύνη έγινε στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας, κ. Αναστάσιου Δέδε.


Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, Αναστάσιος Δέδες, πραγματοποίησε προ ημερών αυτοψία στο αυτοκίνητο προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηριώδους θανάτου της τρίτεκνης μητέρας.

Ο πραγματογνώμονας κ. Δέδες μιλώντας στο protothema.gr είχε δηλώσει πως: «Δεν είναι απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά. Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν», επισημαίνοντας ότι έχει βρει σημαντικά στοιχεία και ευρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο της προανάκρισης.


Σύμφωνα με τον ίδιο, τρία στοιχεία των φωτογραφιών ενισχύουν την επιχειρηματολογία της οικογένειας ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα δολοφονίας και δεν αυτοκτόνησε. Το πρώτο είναι το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο τα πατάκια τα οποία παρά τη φωτιά δεν έχουν καεί και το τρίτο είναι το ρολόι το οποίο δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα.

Αυτά τα ευρήματα είναι, κατά την οικογένεια, ύποπτα τα οποία δεν «μιλούν» για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζει να φυλάσσεται στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα όταν εντοπίστηκε ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό.



Διαβάστε επίσης: Τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…