Newsroom

Newsroom

Δραματική διάσωση 9χρονης που καταπλακώθηκε από τόνους χώμα (video)

Η διάσωση του κοριτσιού δόθηκε στη δημοσιότητα από την βραζιλιάνικη αστυνομία, με την παράκληση προς τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους περισσότερο όταν παίζουν

5a85bc5c1dc5243b568b45b6

Στην πόλη Παουλισιέα κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ένα 9χρονο κοριτσάκι καταπλακώθηκε από μεγάλες ποσότητες χώματος, την ώρα που έπαιζε.

Η 9χρονη μάλλον παραπάτησε κι έπεσε σε ένα βαθύ λάκκο κοντά σε εργοστάσιο παραγωγής κεραμικών, όπου στη συνέχεια αρκετοί τόνοι χώματος έπεσαν πάνω της και την καταπλάκωσαν.

Ευτυχώς, εργαζόμενοι και περαστικοί αντιλήφθηκαν γρήγορα την ύπαρξη του κοριτσιού κάτω από το χώμα και τον σοβαρό κίνδυνο που αντιμετώπιζε η 9χρονη και με τη βοήθεια αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να σκάβουν με τα χέρια και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους για να βρουν την ανήλικη πριν της συμβεί κάτι κακό.

Για καλή της τύχη, κατάφεραν να την βρούν και να την βγάλουν έξω από το λάκκο άμεσα, σε κατάσταση σοκ και με δυσκολίες στην  αναπνοή της.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ενώ οι αρχές απηύθυναν έκκληση στους γονείς να επιβλέπουν πιο προσεκτικά τα παιδιά τους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…