Δωρεάν φόρτιση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθηνών

Το αεροδρόμιο Αθηνών σε συνεργασία με την BMW Hellas εγκατέστησαν τον πρώτο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, στο χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας Ρ2. Ο φορτιστής είναι…

carcharger

Το αεροδρόμιο Αθηνών σε συνεργασία με την BMW Hellas εγκατέστησαν τον πρώτο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, στο χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας Ρ2. Ο φορτιστής είναι ισχύος 3,7 kW και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε ηλεκτρικό ή plug-in hybrid όχημα που φέρει υποδοχή TYPE 2. Ενδεικτικά, όσον αφορά στο χρόνο φόρτισης, ένα όχημα BMW i3 θα μπορεί να φορτίζει σε περίπου 6 ώρες (φόρτιση έως το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας).

Το ποιό σημαντικό είναι οτί η υπηρεσία φόρτισης παρέχεται δωρεάν σε όσους είναι μέλη του Executive Valet Parking, καθώς και στους πελάτες του χώρου στάθμευσης Ρ2. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως η ενέργεια που τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.  Η ηλεκτρική ενέργεια που θα διατίθεται για τη φόρτιση θα αντιλογίζεται σε μηνιαία βάση με την παραγωγή των φωτοβολταϊκών panels που είναι εγκατεστημένα στην οροφή του τερματικού σιδηροδρομικού σταθμού του αεροδρομίου.

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…