Newsroom

Newsroom

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: ερωτική αντιζηλία και λεπτομέρειες που σοκάρουν (video)

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία μιας 48χρονης γυναίκας από την Κίνα, η σορός της οποίας, είχε βρεθεί στις 26 Οκτωβρίου μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα

57f2298f1dc524755c8b4767

Από τη πρώτη στιγμή, η δολοφονία της 48χρονης είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στις αστυνομικές αρχές λόγω της βιαιότητας με την οποία φάνηκε ότι λειτούργησε ο δολοφόνος. Η σορός της άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί κάτω από το κρεβάτι, το σώμα της ήταν τυλιγμένο με σεντόνι, στο κεφάλι της υπήρχε μια νάιλον σακούλα που είχε δεθεί στο λαιμό με κασκόλ, ενώ τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα.

Ωστόσο, τα δαχτυλικά αποτυπώματα που άφησε ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος ήταν αυτά που «πρόδωσαν» την ένοχη.

Μετά από τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί, οι υποψίες «έπεσαν» σε μια 27χρονη από το Μπαγκλαντές, την οποία φαίνεται να γνώριζε το θύμα.

Κατά την εξέτασή της άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και, στο τέλος, ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η 27χρονη στους αστυνομικούς, είχε πάει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός, όπου τσακώθηκαν και τελικά, την σκότωσε.

Σοκαριστικές είναι και οι λεπτομέρειες της δολοφονίας, καθώς, όπως ανέφερε η ίδια, αρχικά χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της έκλεισε την αναπνοή και της έδεσε τα χέρια. Όμως, δεν υπολόγισε ότι τα αποτυπώματά της είχαν μείνει στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. :


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…