Newsroom

Newsroom

Διάψευση Χριστοφιλοπούλου για το δείπνο με Βενιζέλο και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Σενάρια που «έχουν αποκλειστικό στόχο να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» καταγγέλλει η βουλευτής του κόμματος Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία διαψεύδει αναφορές που την εμφανίζουν να παρακάθισε σε δείπνο με νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ , μεταξύ των οποίων και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για τη δημιουργία νέου κόμματος, τη Δευτέρα.

583dc6ec1dc524e2308b4758

«Η εμπλοκή του ονόματός μου σε δημοσιεύματα “περί δείπνων” με συγκεκριμένα στελέχη για τη δημιουργία νέου κόμματος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και ζητώ από όποια μέσα το έχουν δημοσιεύσει την αποκατάσταση της αλήθειας. Πρόκειται για σενάρια τα οποία αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», αναφέρει σε δήλωσή της.

Αφορμή για τη δήλωση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτέλεσαν δημοσιεύματα, βάσει των οποίων παραβρέθηκε σε δείπνο που παρέθεσε στη Νέα Σμύρνη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σε πρώην και νυν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…