Newsroom

Newsroom

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ την ονοματολογία για τις δημοτικές

  Για “αποπροσανατολιστική παγίδα” κάνει λόγο το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ που διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με τους υποψηφίους του…

syriza sima logotupo thumb large 4

 

Για “αποπροσανατολιστική παγίδα” κάνει λόγο το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ που διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι όποιες διαρροές «ουδεμία σχέση έχουν με το τμήμα Αυτοδιοίκησης του κόμματος», το οποίο «παρακολουθεί και μεταφέρει την απόφαση της Κ.Ε του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που λήφθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την οποία οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται συντεταγμένα και με δημοκρατικό τρόπο από τα όργανα του κόμματος και τις δημοτικές παρατάξεις».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων το Σαββατοκύριακο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να “κατεβάζει” στην Αθήνα μια εκ των Σοφία Σακοράφα και Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ γράφτηκε και το όνομα του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη καθώς και του Δημήτρη Παπαδημούλη. Για τον Πειραιά γράφτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τον Θόδωρο Δρίτσα αλλά και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 

«Είναι προφανές ότι (τα μέλη του τμήματος) σύμφωνα με τη φιλοσοφία και του κόμματος, ούτε παρεμβαίνουν, ούτε πολύ περισσότερο ευνοούν τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο. Σέβονται απόλυτα τις διαδικασίες των τοπικών οργανώσεων και την αυτονομία των δημοτικών κινήσεων», προστίθεται στην ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεαι ότι η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα συνέλθει στα μέσα του Γενάρη με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…