"Διαπλεκόμενο γραφείο Tύπου των καναλαρχών η ΝΔ" απαντά στον Βορίδη ο Παππάς

Συνέχεια είχε η κόντρα του Νίκου Παππά με τον Μάκη Βορίδη και εκτός Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, εκεί όπου οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο πολιτικών αντιπάλων. Απόρροια των τελευταίων χαρακτηρισμών του κ. Βορίδη ήταν να αποκαλέσει ο υπουργός τη ΝΔ «διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών».

57f7c4d51dc524d2068b47d7

Ο κ. Βορίδης μετά το πέρας της εξέτασης του υπουργού Επικρατείας στην Επιτροπή, συνέχισε να εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Νίκου Παππά. «Είναι το πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου» είχε χαρακτηριστικά. Έκανε επίσης λόγο για «παραπαίουσα κυβέρνηση που επεκτείνει και θεσμοθετεί τη διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα, λίγο πριν το τέλος της».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι φοβάται τη διαφάνεια και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, τονίζοντας ότι η απόρριψη του αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας, να παραστούν οι νέοι καναλάρχες και να γίνει διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες τους «αποδεικνύει το πραγματικό, αυταρχικό και σκοτεινό, πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης». Χαρακτήρισε επίσης «ενορχηστρωτή του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου» τον κ. Παππά, υποστηρίζοντας ότι δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά, ούτε σε ένα ερώτημα.

«Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη διαβλητή επιτροπή. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που έστελνε απεσταλμένους σε καναλάρχες για να ελέγξει τα Μέσα Ενημέρωσης. Με ψέματα και υπεκφυγές, προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες προσωπικές ευθύνες» συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας ότι η «κοινωνία έχει, ήδη, αντιληφθεί το πρωτοφανές στήσιμο της νέας διαπλοκής, που υπηρετεί τις ορέξεις της παρέας του κ. Τσίπρα, ο οποίος εκφυλίζει, κάθε μέρα και περισσότερο, τους θεσμούς και τις λειτουργίες του Κράτους. Οι μάσκες, όμως, έχουν πέσει».

«Έντονη οσμή ακροδεξιάς»

Σε απάντησή του προς τον κ. Βορίδη, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η σημερινή του δήλωση, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής, «αποδεικνύει ότι Ν.Δ. κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο Tύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς».

Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκατ., ενώ συμπλήρωσε ότι βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα του διαγωνισμού.

Παράλληλα, καταλόγισε στα στελέχη της Ν.Δ. ότι «συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους», προσθέτοντας ότι «πλέον αυτό δεν έχει σημασία».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…