Newsroom

Newsroom

Διαφωνεί ο Μιχελάκης για πλειστηριασμούς και απολύσεις

Αντίθετος στην απελευθέρωση των απολύσεων και στην άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. Μιλώντας στο…

17 29178758

Αντίθετος στην απελευθέρωση των απολύσεων και στην άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι «είναι ακατανόητο σε μια χώρα με 1,5 εκατ. ανέργους να έρχεται κάποιος και να σου ζητάει να απελευθερωθούν οι απολύσεις». «Ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιος το ζητάει, γιατί δεν έχω ακούσει καμία από τις εργοδοτικές οργανώσεις να το βάζουν ως αίτημα στην κυβέρνηση. Πρέπει να μας πουν ποιοι το ζητάνε και γιατί. Τι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα αυτό το μέτρο», σημείωσε.

Δήλωσε επίσης ότι δεν καταλαβαίνει ποιος βάζει το θέμα των πλειστηριασμών. «Είναι κι αυτή μια απορία, ποιος το ζητάει. Οι τράπεζες δεν το ζητάνε, οι δανειολήπτες φυσικά δεν το ζητάνε… Ποιος το ζητάει και για ποια σκοπιμότητα; Δεν το έχει πει (η ΕΚΤ)… Δείχνει σαν κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν -και δεν είναι μια συνωμοτική θεώρηση αυτό- ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα», παρατήρησε.

Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ακόμη οτι διαφωνεί με την τοποθέτηση Στουρνάρα περί υποφορολόγησης των ελλήνων, και επεσήμανε ότι «αυτή τη στιγμή ο Έλληνας στην καθημερινότητά του ματώνει» και αυτό, όπως είπε, δεν θεωρεί πως είναι κάτι που αγνοεί ο υπουργός Οικονομικών.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…