Διαδικτυακή γνωριμία κατέληξε σε τραγωδία – Την έθαψε ζωντανή

Σε απίστευτη τραγωδία κατέληξε το πρώτο ραντεβού για μία νεαρή Γαλλίδα που πίστεψε ότι βρήκε το άλλο της μισό στο…

diadiktyo 1

Σε απίστευτη τραγωδία κατέληξε το πρώτο ραντεβού για μία νεαρή Γαλλίδα που πίστεψε ότι βρήκε το άλλο της μισό στο διαδίκτυο. Αντί αυτού όμως, η 25χρονη κατέληξε νεκρή και ένας Μαροκινός έγινε δολοφόνος, κατά λάθος.

Η Μίνα Ελ Ουαρί άρχισε να συνομιλεί στο διαδίκτυο με έναν άνδρα που ζει στο Μαρόκο, όπως γράφει η εφημερίδα La Provence. Μετά από ατελείωτες συζητήσεις αρκετών εβδομάδων, η 25χρονη αποφάσισε να κάνει το ταξίδι από τη Γαλλία και να πάει στην πόλη Φεζ για να τον συναντήσει.

Οι δύο τους λοιπόν κανόνισαν το πρώτο τους ραντεβού στο σπίτι του- όπως είπε ο δράστης στην αστυνομία- και όλα έδειχναν να κυλούν εξαιρετικά. Μέχρι τη στιγμή που η Ελ Ουαρί- διαβητική, χωρίς όμως να το γνωρίζει- ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε σε κώμα.

Πανικόβλητος, ο άνδρας υπέθεσε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. Βιάστηκε λοιπόν να εξαφανίσει το πτώμα της, χωρίς να παρατηρήσει ότι εκείνη ανέπνεε ακόμη. Έσκαψε έναν λάκκο στην αυλή του και την έθαψε εκεί, με τη νεαρή γυναίκα να βρίσκει τελικά τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι συγγενείς της Ελ Ουαρί δήλωσαν την εξαφάνισή της και η αστυνομία στο Μαρόκο άρχισε τις έρευνες. Μόλις κατέληξαν στον μοιραίο άνδρα και έψαξαν το σπίτι του, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας, ενώ εκείνος ομολόγησε το τι είχε συμβεί.

 

 

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018