Δεν γίνεται αυτός ο άνθρωπος να είναι πλανητάρχης – Δείτε το νέο απίστευτο σχόλιο του Τραμπ στο twitter (ΦΩΤΟ)

Σταματημό δεν έχουν οι γκάφες του Προέδρου των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε για μια ακόμη φορά να προκαλέσει αντιδράσεις μ’ ένα «τιτίβισμά» του με αφορμή το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη.

5932eea21dc52475158b4777 1

Ο αμερικανός Πρόεδρος, λάτρης όπως έχει αποδειχθεί των θεωριών συνομωσίας και οπαδός των αστικών μύθων επέλεξε να σχολιάσει την επίθεση στην Ισπανία με μια ιστορία που ισχύει μόνο στο μυαλό του.

Πρόκειται για την ιστορία του αμερικανού στρατηγού Τζον Πέρσινγκ, ο οποίος δήθεν χρησιμοποιούσε σφαίρες καλυμμένες με αίμα χοίρου, τον οποίο οι μουσουλμάνοι θεωρούν βρώμικο ζώο, όταν εκτελούσε μουσουλμάνους αντάρτες στις Φιλιππίνες, στις αρχές του 20ού αιώνα.

Ωστόσο, έως τώρα δεν υπάρχουν αξιόπιστα ιστορικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Πέρσινγκ χρησιμοποιούσε αίμα γουρουνιού, ούτε ότι ο στρατηγός ενέκρινε τέτοιες πρακτικές. Αυτό δεν ενδιαφέρει βέβαια τον Τραμπ και δυστυχώς ούτε τους οπαδούς στους οποίος ο αμερικανός Πρόεδρος έγραψε μέσω του twitter:

«Μελετήστε τι έκανε ο στρατηγός Πέρσινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών στους τρομοκράτες όταν τους έπιαναν. Δεν υπήρχε ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία για 35 χρόνια».

Ο κΤραμπ είχε επικαλεστεί τον ίδιο ανυπόστατο αστικό μύθο και κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης το 2016, όταν αφηγήθηκε ότι ο Πέρσινγκ διέταξε την εκτέλεση 49 κρατούμενων τρομοκρατών με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα γουρουνιού και άφησε μόνο έναν να ζήσει, ώστε να διαδώσει την ιστορία. Τότε είχε πει ότι η ισλαμική τρομοκρατία αποτράπηκε για 25 χρόνια, αντί για 35.

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι