Δεν φταίει ο Αυγενάκης αλλά …ο Βαξεβάνης

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προσπάθησε να καλύψει τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη!

59fecbe01dc5242e568b4574

Στο θέμα του κυρίου Αυγενάκη, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα» και κατονόμασε τον Κώστα Βαξεβάνη ως μέρος του συστήματος αυτού, μη μπορώντας προφανώς να καλύψει την αποκάλυψη της εμπλοκής του κ. Αυγενάκη με ανθρώπους του υποκόσμου.

Στην συνέχεια του παραληρήματος του , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Λέγανε «μειώνεται η ψαλίδα», βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό», ανέφερε, σχολιάζοντας και την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και πρόσθεσε: «Γενικά όλα τους πάνε στραβά και τώρα άρχισαν τη λάσπη».

Στη συνέχεια στρέφοντας το κινητό του προς την κάμερα, έδειξε δύο φωτογραφίες του επιχειρηματία Μπαμπάμτση, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento, έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ, να μιλά με τον Λ.Αυγενάκη.

Στη μία φωτογραφία είναι με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και η άλλη είναι με την Έλενα Κουντουρά. Στη συνέχεια διερωτήθηκε, «πώς ο Βαξεβάνης δεν τις βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;» » Ηταν μάλιστα , τόσο χαρούμενος με τα “ενοχοποιητικά στοιχεία ” του, που δεν έδωσε σημασία στο γεγονός ότι ο εμφανιζόμενος στις φωτογραφίες δεν ήταν ο Μπαμπάμτσης, αλλά ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς, φίλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum και διοργανωτής της εκδήλωσης του Greek Economic Forum (G.E.F.), στο Salon de Bricolage.

Λίγο αργότερα, αφού το κατάλαβε ότι έκανε ”γκάφα”,  για να τα μαζέψει   μέσω twitter (σ.σ  και αφού είχε κάνει το σόου  on camera), έγραψε: «Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών».

Στο τέλος του παραληρήματος του, είπε, ότι ο Βαξεβάνης ότι πήγε ο Σαμαράς, μετά από ομιλία Τσίπρα στη Βουλή, και είπε ότι ο Τσίπρας «έσκισε» τον Μητσοτάκη. Και παίρνω τηλέφωνο τον Σαμαρά και τον ρωτάω “πρόεδρε είπες κάτι τέτοιο”, για να πάρει την απάντηση ότι ο κ. Σαμαράς δεν ήταν καν στη Βουλή, είπε σχολιάζοντας εκ νέου τα ψέμματα που έχουν στόχο τη Νέα Δημοκρατία. 



Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων