Newsroom

Newsroom

Δεκαπλάσιος ο αριθμός των ανδρών αυτό τον μήνα που θέλουν να κάνουν αυξητική πέους

Σύμφωνα με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στους Έλληνες άρρενες ηλικίας 18-34 ετών έχει αυξηθεί κατά 35% το τελευταίο τετράμηνο, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πριν από έναν χρόνο.

59bba2fa1dc524db068b4743 1

H έρευνα έγινε σε δείγμα 600 ανδρών, ηλικίας 25-64 ετών, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, και με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Στους άνδρες ηλικίας 35-54 ετών οι σεξουαλικές επαφές έχουν αυξηθεί κατά 30% και στους άνδρες άνω των 54 ετών οι σεξουαλικές επαφές είναι εξίσου αυξημένες, σε ποσοστό 27%.

Όπως φάνηκε από οκταετή έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών σε 3.000 άνδρες και γυναίκες, το μέγεθος παίζει καταλυτικό ρόλο, επηρεάζοντας την εικόνα, τη σεξουαλική πράξη, τον οργασμό και την ικανοποίηση των συντρόφων. Ποσοστό πάνω από 80% απάντησε πως το μέγεθος παίζει ρόλο στη σεξουαλική απόδοση. Ενώ, όμως, τα 13 εκατοστά αποτελούν τον φυσιολογικό μέσο όρο, στο μυαλό ανδρών και γυναικών τα 17 εκατοστά θεωρούνται, λανθασμένα, το κανονικό μέγεθος.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, τον τελευταίο μήνα έχει δεκαπλασιαστεί, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, το ποσοστό των ανδρών που επισκέπτεται το Ινστιτούτο, με στόχο την αυξητική του πέους.

Ένα εκατομμύριο άνδρες υποφέρουν στη χώρα μας από προβλήματα στύσης, και όλοι τους προέρχονται από τη δεξαμενή των διαβητικών και υπερτασικών ανδρών καθώς κι εκείνων που λαμβάνουν ψυχοφάρμακα ή έχουν προβλήματα γήρανσης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…