Newsroom

Newsroom

Δ. Γιαννακόπουλος: Καμία ταύτιση με Μπαλτάκο, μόνη λύση για την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ

Η παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στην κλήρωση του πρωταθλήματος πυροδότησε μια σειρά από σενάρια που προκάλεσαν έντονη απορία- και σε…

giannakopoulos

Η παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στην κλήρωση του πρωταθλήματος πυροδότησε μια σειρά από σενάρια που προκάλεσαν έντονη απορία- και σε κάποιο βαθμό δυσαρέσκεια- στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και ειδικά στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Κι αυτό γιατί δόθηκε μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία στην κοινή παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ με τον πρώην Γ.Γ. της Κυβέρνησης στη διάρκεια της διαδικασίας της κλήρωσης, απ’ αυτή που πραγματικά ισχύει.

Δεν έχει να κάνει φυσικά με τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά με το ότι κυκλοφόρησαν σενάρια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Μάλιστα δόθηκε ιδιαίτερη βάση στο ότι ο κ.Γιαννακόπουλος και ο κ.Μπαλτάκος κάθισαν δίπλα. Όλα αυτά τα στοιχεία από μόνα τους ήταν αρκετά ώστε να δώσουν το έναυσμα για την ανάπτυξη μιας παραφιλολογίας περί επανέναρξης της συνεργασίας τους.

Η αλήθεια όμως ποια είναι;

Δεν είναι άγνωστο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος, επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ειδικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ούτε είναι κρυφό ότι υπάρχει αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού της μίας πλευράς στην άλλη κι αυτά τα χαρακτηριστικά αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της συνεργασίας τους η οποία ήταν γόνιμη και αποτελεσματική κάτι που βεβαίως αναγνωρίζει απόλυτα ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ. Πολύ δε περισσότερο δεν είναι μυστικό ότι ο Τάκης Μπαλτάκος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και λάτρης του μπάσκετ αν και δεν βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος ούτε με αυτή την ιδιότητα ούτε φυσικά με την ιδιότητα εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Βρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης που του απέστειλε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος μπάσκετ. Το ίδιο είχε συμβεί πέρσι και πρόπερσι, απλώς ο κ.Μπαλτάκος δεν είχε δώσει το «παρών» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ήταν ακόμα, άλλωστε, Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. Τι πιο φυσικό λοιπόν από το να καθίσει ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών και διατηρεί προσωπικές και φιλικές σχέσεις ακόμα και τώρα;

Μπορεί, λοιπόν, όλα τα προαναφερόμενα που καθορίζουν την προσωπική σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές να ισχύουν στο 100% όμως όσοι αβασάνιστα προχώρησαν σε συμπεράσματα περί συνεργασίας δεν υπολόγισαν κάτι πολύ σημαντικό: Ο κ.Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να ταυτιστεί ιδεολογικά σε καμία περίπτωση με τον κ.Μπαλτάκο και μάλιστα οι αντιλήψεις τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Το περιβάλλον του προέδρου της ΚΑΕ άλλωστε, βεβαιώνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτιμά πως η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όλοι μπορούν ν’ αναλογιστούν ότι αυτή η εκτίμηση του προέδρου της ΚΑΕ δεν ταιριάζει μ’ εκείνη του κ.Μπαλτάκου επί του συγκεκριμένου θέματος.

Πηγή: onsports.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…