Newsroom

Newsroom

Champions League vs Αγίου Βαλεντίνου – Πώς θα κερδίσεις το ειδικό στοίχημα του ρομαντισμού

Ατυχή σύμπτωση για τους απανταχού ζευγαρωμένους ρομαντικούς και ποδοσφαιρόφιλους συνιστά φέτος η έναρξη της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

58a2e97a1dc524a55f8b4961

Τα ζευγάρια Παρί Σεν Ζερμέν –Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα- Ντόρτμουντ, που ανοίγουν απόψε, 14 Φεβρουαρίου, την αυλαία της ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε «ακατάλληλη ώρα» δείπνου (21:45), καταστρέφουν τα ρομαντικά σχέδια όλων των υπολοίπων ζευγαριών.

Οι φανατικοί της μπάλας έχουν, ήδη, πονοκέφαλο ενόψει γκρίνιας από το ταίρι τους που, με εμφανή απογοήτευση, καλείται να ακυρώσει όποια δραστηριότητα εκτός σπιτιού, μακριά από τον τηλεοπτικό δέκτη.

Κι όμως, το ντέρμπι Άγιος Βαλεντίνος εναντίον Champions League, μπορεί να λήξει χωρίς απώλειες για κανέναν! Οι αστέρες των αποψινών αναμετρήσεων, που φιγουράρουν παράλληλα και στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, αλλά και στις σελίδες των life style περιοδικών, προσφέρονται τόσο για στοιχηματισμό με πλήθος επιλογών, όσο και για έντονο σχολιασμό.

H αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες από 100 στοιχηματικές επιλογές στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ενώ και οι δύο σημερινοί αγώνες του Champions League έχουν συμπεριληφθεί σε Super Paroli από τον ΟΠΑΠ και δίνουν επιπλέον κέρδη με το Mega Booster έως 100%! Με την έναρξή τους τα δύο μεγάλα παιχνίδια προσφέρονται από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και για Live στοιχηματισμό, με πολλές επιλογές.

Για όσους δεν ασχολούνται με τη μπάλα και το στοίχημα και αναγκαστούν να δουν Champions League, oι παρακάτω περιγραφές προσώπων αποτελούν μια εναλλακτική προσέγγιση, προκειμένου να γνωρίζουν ποιος και τι «παίζει», να ιντριγκάρουν το ταίρι τους με τις «πιπεράτες» γνώσεις τους και να προλειάνουν το έδαφος για το …post-game show.

Μπαρτσελόνα: Αστέρες, Wags κι ένα αντρικό φιλί στο στόμα

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, ενώ η ζωή του θα μπορούσε εύκολα να κατακτήσει το Box Office. Γιος ενός εργάτη και μιας καθαρίστριας, στα 11 του χρόνια διαγνώστηκε με έλλειψη αυξητικής ορμόνης, που θα τον είχε καταδικάσει να μείνει στο 1.50 ύψος, αν δεν υπήρχε το ταλέντο του. Ο μικρός Μέσι «γυάλισε» στον αγωνιστικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα και η ομάδα ανέλαβε τα έξοδα θεραπείας του, που έφταναν σχεδόν τα 1.000 ευρώ το μήνα. Τότε ελάχιστοι θα στοιχημάτιζαν ότι θα εξελισσόταν σε «μάγο» της μπάλας. Σήμερα ο Αργεντίνος άσσος είναι φαβορί από τη Μπαρτσελόνα στο ειδικό στοίχημα του ΟΠΑΠ για να πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.


Ο καταλανικός σύλλογος, εκτός από τις αθλητικές του επιδόσεις, έχει να επιδείξει μερικές από τις ομορφότερες συζύγους και συντρόφους ποδοσφαιριστών, τις επονομαζόμενες Wags (Wives and Girlfriends). Ο στόπερ της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ μπορεί να καυχηθεί ότι έχει την πιο διάσημη και «καυτή» σύζυγο, που δεν είναι άλλη από την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα. Και ο Πικέ βέβαια δεν πάει πίσω, καθώς και ο ίδιος, κατά ομολογία πολλών γυναικών, θεωρείται γοητευτικός.  


Θέμα στα μίντια για την προσωπική του ζωή έχει γίνει κατά καιρούς o αστέρας των Μπλαουγκράνα, Νεϊμάρ. Η σχέση του με την Βραζιλιάνα ηθοποιό και μοντέλο Μπρούνα Μαρκεζίν έχει περάσει από 40 κύματα. Η 21χρονη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τις …υποκριτικές της ικανότητες μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα ερασιτεχνικό sex tape στο οποίο πρωταγωνιστεί. Για καλή τύχη του Νεϊμάρ, δεν είναι εκείνος ο συμπρωταγωνιστής.  


Πίσω στο χρόνο, ο Ιβάν Ράκιτιτς ήταν ασυγκράτητος και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Το 2014, όταν η τότε ομάδα του, Σεβίλλη, κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της το Europa League, ο Ράκιτιτς εθεάθη να φιλάει στο στόμα τον συμπαίκτη του Ντανιέλ Καρίσο, για να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη. «Μου αρέσει ο Καρίσο , αλλά έχω γυναίκα. Είμαι παντρεμένος», δήλωσε ο Ράκιτιτς, δίνοντας εξηγήσεις για το φιλί.  


Παρί Σεν Ζερμέν: Κατεβαίνει στον αγώνα με νέες Wags εισαγωγής

Ένας Ισπανός πήγε να ταράξει τα νερά στην Πόλη του Φωτός! Για την ακρίβεια όχι αυτός, αλλά η πληθωρική σύντροφός του. Ο Χεσέ Ροντρίγκεζ «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν και μαζί του έφτασε στο Παρίσι και η περίφημη Αούρα Ρουίζ. Η πληθωρική μελαχρινή έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, αφήνοντάς τον σε δεύτερο πλάνο. 


Ακόμη μια νέα άφιξη στις VIP κερκίδες του Parc des Princes, είναι η Λένα Στίφελ, σύντροφος του Γερμανού μεσοεπιθετικού Γιούλιαν Ντράξλερ. Η Λένα φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο όμορφες Wags κι όταν βρίσκεται στην εξέδρα τα φλας παίρνουν φωτιά για χάρη της.  


Μπενφίκα: Με άρωμα Ελλάδας

Με δύο Έλληνες διεθνείς στο ρόστερ της, η Μπενφίκα δικαιωματικά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων. Το πρώην αστέρι του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου διαπρέπει πλέον στα πορτογαλικά γήπεδα, παρέα με τον Ανδρέα Σάμαρη που, μπορεί να μην διαθέτει τις αθλητικές περγαμηνές του Μήτρογλου, κάνει θραύση όμως στον γυναικείο πληθυσμό. Ο 27χρονος Πατρινός πάντα έχει μια θέση στην πρώτη πεντάδα με τους πιο σέξι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Μήτρογλου είναι πρώτος σκόρερ της Μπενφίκα εφέτος και αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ του αγώνα.


Στα… αξιοθέατα της Μπενφίκα συγκαταλέγεται και η Μάγια Νίλσον, σύζυγος του Βίκτορ Λίντελοφ.  


Ντόρτμουντ: Ρόστερ για όλα τα … γούστα

Μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι ο γερμανικός σύλλογος διαθέτει… προοπτικές και ισορροπία! Από τη μία ο ανοιχτόχρωμος Γερμανός Μάρκο Ρόις και από την άλλη ο μελαχρινός Ισπανός Μαρκ Μπάρτρα. Η είδηση που ήθελε μια Ελληνίδα να έχει βάλει «γκολ» την καρδιά του γοητευτικού Λατίνου, αποδείχθηκε παραπληροφόρηση. Η σύντροφός του, Μελίσα Χιμένεθ, δεν έχει καμία σχέση με την ελληνικής καταγωγής συνονόματή της που, πριν από δύο χρόνια, έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στο αμερικάνικο Voice. Η Χιμένεθ του Μπάρτρα είναι συμπατριώτισσά του και δημοσιογράφος. Δυστυχώς, το χάσαμε το κορμί πατριώτη…



Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…