Newsroom

Newsroom

Champions League: Σήμερα ο “εμφύλιος” της Μαδρίτης

Άρωμα περσινού τελικού θα έχει η σημερινή αναμέτρηση για τους “8” του Champions League μεταξύ Ατλέντικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

real atlentico

Άρωμα περσινού τελικού θα έχει η σημερινή αναμέτρηση για τους “8” του Champions League μεταξύ Ατλέντικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δυο ισπανικοί σύλλογοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να ψάχνει…εκδίκηση από τον περσινό τελικό.

«Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως και στο παιχνίδι της Τρίτης με τα προηγούμενα ανάμεσα σε εμάς και την Ρεάλ. Ξέρουμε πως ο αντίπαλός μας έχει περισσότερο ταλέντο από εμάς σε κάποιες θέσεις, έχουν καταπληκτικούς παίκτες» δήλωσε ο προπονητής της Ατλέντικο.

Μάλιστα, ο αργεντινός δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Αντελότι.

«Θαυμάζω τον Αντσελότι, καθώς δεν αλλάζει τα λόγια του είτε η ομάδα του κερδίσει είτε χάσει», σχολίασε.

Τέλος, όσον αφορά την ομάδα του είπε: «Είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό μας κάνει χαρούμενος. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τρίτης, αυτό πρέπει να κάνουμε και δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

 

Γιουβέντους – Μονακό

Ακόμη μια μάχη συμπεριλαμβάνει η σημερινή βραδιά. Η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο τη Μονακό.

Για τη Μεγάλη Κυρία είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Πογκμπά (όπως και των Κάσερες, Ασαμόα, Μαρόνε και Ρόμουλο) και αμφίβολη η συμμετοχή των Πίρλο και Μπαρτζάλι, ενώ για την ομάδα του Ζαρντίμ νοκ άουτ είναι ο Τραορέ και αμφίβολος ο Μπακαγιόκο.

 

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης

Πόρτο-Μπάγερν Μονάχου

Γιουβέντους-Μονακό