Champions League: Οργή Μπάγερν για τις διαιτητικές αποφάσεις

Πολύ θυμωμένος εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι με τις αποφάσεις του Ούγγρου διαιτητή Βίκτορ Κάσαϊ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της χρήσης βίντεο.

58f742ef1dc5242b588b4694

«Ένα παιχνίδι με αυτή την ένταση δεν μπορεί να αποφασιστεί από τον διαιτητή» δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν, προσθέτοντας ότι οι διαιτητές απαιτείται να έχουν την βοήθεια του βίντεο για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

«Η κάρτα στον Αρτούρ (Βιδάλ) δεν ήταν και στη συνέχεια δύο γκολ από τον Κριστιάνο ήταν οφσάιντ», είπε. «Δεν είμαστε ευτυχείς γι΄ αυτό. Σε ένα προημιτελικό πρέπει να έχεις ένα διαιτητή με μεγαλύτερη ποιότητα. Ήρθε η ώρα για την εισαγωγή βίντεο που θα βοηθά τους διαιτητές».

Αρκετά πιο σκληρός με τον διαιτητή ήταν ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. «Η αποβολή του Αρτούρο δεν ήταν καν φάουλ. Αυτός ήταν ένας δολοφόνος», τόνισε ο «Κάλε».

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να παίξουμε με δέκα παίκτες απέναντι σε μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, κι αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ του Ρονάλντο δεν έπρεπε να μετρήσουν, ήταν οφσάιντ».