Newsroom

Newsroom

Βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό η 26χρονη Ηλιάννα

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιάνου η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη από τους Μολάους.

5a3be5691dc5241f748b45e2

Συγκεκριμένα, οι αρχές την εντόπισα νεκρή σε γκρεμό, μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όπως είπε η μητέρα της 26χρονης, το πρωί της περασμένης Πέμπτης ξύπνησε αλλά δεν βρήκε την κόρη της στο σπίτι. Την αναζήτησε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά ήταν κλειστό. Η κοπέλα είχε φύγει με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. 


Σύμφωνα με το NotosPress, το αυτοκίνητο της κοπέλα βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό.

Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ψαράς.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαρουδάς ενώ έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σωρού της.

Η μητέρα της κοπέλας σύμφωνα με δηλώσεις της ήλπιζε πως η κόρη της βρισκόταν στο Βόλο για να αναζητήσει μια φίλη της, κάτι που είχε κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Επεσήμανε μάλιστα, ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ήρεμη η κόρη της, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφευγε και δεν θα άφηνε πίσω της ίχνη.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία για την 26χρονη Ηλιάννα που παραμένει εξαφανισμένη – Η έκκληση της μητέρας της

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…