Βουλευτής του Λεβέντη προκαλεί το κοινό αίσθημα: "Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης – να δικαστούν οι διαιτητές"

Πρωτοφανή έως και προκλητικά, ενδεικτικά της πρόθεσής του για άγρα ψήφων, είναι όσα είπε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων για το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας.

5aaa769d1dc524ec618b4592

Πρόκειται για τον Αριστείδη Φωκά ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» αμφισβήτησε ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, χρέωσε όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ στο κατεστημένο της Αθήνας, ζήτησε οι διαιτητές των αγώνων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να δικαστούν ως ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος κ.ά.

«Ποιοι ευθύνονται για το αποτέλεσμα, γι’ αυτό που περνάμε σήμερα; Μήπως ευθύνονται οι διαιτητές και στα δύο παιχνίδια; Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι εντεταλμένοι χειρουργοί, θα τελείωναν οι αγώνες. Ήταν χειρουργείο μέσα στην Τούμπα. Εντεταλμένοι από το κατεστημένο της ποδοσφαιρικής Αθήνας, που δεν έχει αλλάξει στο καταστατικό της ότι μπορεί μια ομάδα από την επαρχία να πάρει το πρωτάθλημα» ανέφερε αρχικά ο Φωκάς για να συμπληρώσει ότι «δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει εφέτος το νταμπλ».

Διαβάστε σχετικά: Τι ομάδα είσαι ρε ηλίθιε;

«Να δικαστούν οι διαιτητές»

«Ο πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90′, όταν η παρωδία του διαιτητή και του επόπτη, οι οποίοι ενώ μέτρησαν το γκολ, μετά από 4-5 λεπτά, και ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες ένιωσαν ότι έχουν πάρει το πρωτάθλημα, το ακυρώνει. Από πιέσεις, βέβαια, έτσι;» συνέχισε ο ίδιος, πριν ζητήσει δικαστήριο για τους διαιτητές λέγοντας: «φαντάζεστε να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Τούμπα ή στο Καραϊσκάκη τη δεκαετία του ’80 και του ’90; Δεν θα προλάβαινε να μπει ο πρόεδρος μέσα. Δεν θα έμενε φίλαθλος στην κερκίδα. Οι διαιτητές είναι υπεύθυνοι, θα πρέπει να περάσουν από δικαστήριο, όχι από αθλητικό, από κανονικό. Είναι ηθικοί αυτουργοί γι’ αυτό το έγκλημα που έχει συμβεί στην Ελλάδα».

«Πίσω από τους διαιτητές, είναι δεδομένο, υπάρχουν παράγοντες, που δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος είναι; Ο Αστέρας Τρίπολης; Δεν νομίζω. Είναι πολλά τα λεφτά. Ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και πέντε χρόνια θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμοκοπάει όπου και να το πιάσεις. Δεν μπορεί να ξεβρωμίσει. Ο Ολυμπιακός για ένα χαρτάκι δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να πέσει στη Β’ Εθνική. Είδατε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ; Δεν έπεσε ούτε καπνογόνο» είπε ακόμη ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε σχετικά: Ηχητικό ντοκουμέντο από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την εισβολή Σαββίδη

«Δεν υπήρχε όπλο»

Σε ό,τι αφορά το όπλο του Σαββίδη; Κατά τον βουλευτή «όπλο δεν μπήκε. Ούτε η αστυνομία τον είδε. Μπήκε με ένα μπουφάν, δεν φαινόταν τίποτα. Από πού προέκυψε αυτή η φωτογραφία, δεν ξέρω. Δεν είδε κανένας ότι έφερε όπλο. Μπήκε για να διαμαρτηρηθεί με το μπουφάν ο άνθρωπος. Έβγαλε το μπουφάν του από την αγανάκτησή του».

Κλείνοντας ο βουλευτής δεν παρέλειψε να τα βάλει και την ΑΕΚ, λέγοντας: «οι παίκτες της ΑΕΚ γιατί δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Τι φοβήθηκαν; Ο Σαββίδης μπήκε για να ζητήσει εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μέτρησε το γκολ. Δεν υπήρξε προπηλακισμός, δεν μπήκε κόσμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα συστημικά κανάλια κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ. Ένας μοναχικός καβαλάρης όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα μπορέσει να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε σχετικά: Τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας για τον Ιβάν Σαββίδη

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

240423112228 mpeos konstantopoulou

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter σχετικά με την... καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου…

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…