Newsroom

Newsroom

Βόμβα από Πέτγουεϊ: "Σταματώ το μπάσκετ"!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πήρε ο Αμερικάνος φόργουορντ του Άρη, τα ξημερώματα της Κυριακής (12/11).

5a084a001dc5247d548b458f

Λίγες ώρες μετά την ήττα των «κίτρινων» από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Basket League, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανακοίνωσε, μέσω του λογαριασμού του στα social media πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, μια και νιώθει πως δεν μπορεί πλέον να προσφέρει στο γήπεδο.

«Εάν δεν μπορώ πια να προσφέρω στο γήπεδο, ήρθε η ώρα για εμένα σταματήσω το μπάσκετ. Είμαι χάλια, παίρνω την ευθύνη να αποσυρθώ τώρα για το καλό της ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει και που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτές. Ήμουν πάντα ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να πετύχει και είμαι περήφανος για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μάλιστα, λίγο αργότερα άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση που έτυχε από τους διαιτητές του ντέρμπι με τον «Δικέφαλο». «Ειδικά όταν οι διαιτητές με κοροϊδεύουν σαν να είμαι… πρωτάρης και σφυρίζουν όταν αναπνέω κοντά σε έναν αντίπαλό μου, τότε ναι ήρθε η ώρα να σταματήσω», ήταν το τιτίβισμά του.

Στην συνέχεια, οι Ντέιβιντ Λόγκαν και Μαρκίζ Χέινς που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, έσπευσαν να ζητήσουν από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να… ηρεμήσει και να το ξανασκεφτεί, ωστόσο, η απάντηση του φόργουορντ του Άρη έδειξε πως δεν πρόκειται να άρει την απόφασή του: «Τελείωσε για εμένα παιδιά».


Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…