Βάστα γερά Γιάννο

Αυτό ήταν, ως εδώ και μη παρέκει. Μετά τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ήρθε η σειρά του Γιάννου Παπαντωνίου να φορέσει χειροπέδες. Είναι φανερό πια πως η χώρα μας βαδίζει ολοκληρωτικά προς την καταστροφή.

papantoniou klouva

Πρώτα ήρθαν οι κομμουνιστές στην εξουσία. Έπειτα ο πρωθυπουργός δεν φοράει γραβάτα, δεν έχει παντρευτεί την σύντροφο του, ο Γαβρόγλου έχει ακατάστατο γραφείο, ο Καρανίκας βλέπει Μενεγάκη και οι συντάξεις δεν κόβονται… άσε που πάνε να καταργήσουν την αριστεία, τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις, τις εικόνες από τις σχολικές τάξεις και πιθανώς και το τζατζίκι από τον ελληνικό γύρο (αν δεν αμφισβητήσουν ακόμα και την ελληνικότητα του).

Μα το χειρότερο όλων, παραμένουν ασύλληπτοι όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι κακοποιοί που δεν ζητούσαν απόδειξη για την τυρόπιτα. Όλοι αυτοί οι καλομαθημένοι που ήθελαν να δουλεύουν και να ζουν αξιοπρεπώς από την δουλειά τους, χωρίς να πληρώνουν αυτούς που μας έφτασαν στη χρεοκοπία. Αφήστε, δε, που δεν ξέρω -γιατί δεν μας λένε άλλωστε- τι απέγινε εκείνος ο επικίνδυνος καστανάς που είχε στήσει πάγκο και πουλούσε την πραμάτεια του. 

Και για να μην ξεχνιόμαστε, έχουμε και τον Βαρουφάκη που μας στοίχισε γύρω στα 600 δισ. (τώρα που σας γράφω γιατί αύριο θα ανέβει το ποσό).

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά στη χώρα αυτή, για τα οποία μιλάνε καθημερινώς οι φωνές της λογικής, δεξιές και κεντροαριστερές, έρχεται η στιγμή που η αδικία ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και συλλαμβάνεται ο Γιάννος Παπαντωνίου γιατί λέει, φέρεται να έκανε ξέπλυμα χρήματος και να δωροδοκήθηκε.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί να βάλουμε τον Γιάννο Παπαντωνίου φυλακή; 

Οι φορολογούμενοι πολίτες έτσι καθαρή θα την βγάλουν; 

Μπορούμε να τους αυξήσουμε το φόρο, τις εισφορές ή να μειώσουμε τις συντάξεις για να ρεφάρουμε.

Αντ’ αυτού προβαίνουμε σε κάτι αναχρονιστικές κινήσεις και κρίνουμε έναν άνθρωπο προφυλακιστέο.

Τόσα μάθαμε από τον εκσυγχρονισμό;

Γι’ αυτό λοιπόν, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στην παράταξη που σημάδεψε όσο καμία άλλη τον τόπο αυτόν, είναι να μαζευτούμε όλοι έξω από τα γραφεία του κόμματος και να αφήσουμε ένα λουλούδι. Όχι μόνο για τον Γιάννο, αλλά για την Ελλάδα που χάθηκε.

Για την Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, για εκείνα τα limit up του Χρηματιστηρίου, για τον εκσυγχρονισμό, για το ευρώ του Σημίτη και του Παπαδήμου, για τα εξοπλιστικά, για τα ζεϊμπεκικα του Άκη Τσοχατζόπουλου, για το ”μαζί τα φάγαμε” του Θόδωρου του Πάγκαλου, για τον Κώστα Λαλιώτη που λείπει, για τον Τσουκάτο που έβαλε λίγο το χέρι στο μέλι της Siemens (ναι, αυτή του Κυριάκου).

Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο Γιάννο. Βάστα γερά.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…

Κασσελάκης σε μοναχούς στην Αμοργό: «Να έρθω να μονάσω και εγώ, θα το ήθελε η μισή Ελλάδα για να με ξεφορτωθεί» (video)

6198422

Κασσελάκης σε μοναχούς στην Αμοργό: «Να έρθω να μονάσω και εγώ, θα το ήθελε η μισή Ελλάδα για να με ξεφορτωθεί» (video)

Δείτε την κουβέντα που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με μοναχούς στην Αμοργό