Newsroom

Newsroom

Αυτοκτόνησε ο 19χρονος ηθοποιός Sawyer Sweeten

Η φήμη του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από το E! News και οι πληροφορίες λένε ότι αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής…

reymond 1

Η φήμη του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από το E! News και οι πληροφορίες λένε ότι αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην οικογένειά του στο Τέξας.

Στην τηλεοπτική επιτυχία Everybody Loves Raymond συμπρωταγωνιστούσε με τον δίδυμο αδερφό του Sullivan, ενώ την τηλεοπτική αδερφή του Ally, υποδύθηκε η πραγματική αδερφή του Madylin Sweeten. Τους γονείς του υποδύθηκαν οι Ray Romano και Patricia Heaton και η σειρά, που παιζόταν από το 1996 ως το 2005, είχε κερδίσει 3 Emmy και ήταν υποψήφια για 2 χρυσές σφαίρες.

“Σήμερα το πρωί διαδραματίστηκε μία τρομερή τραγωδία”δήλωσε η 23άχρονη αδερφή του. “Είμαι συντετριμμένη ανακοινώνοντας ότι ο αγαπημένος μας αδερφός και φίλος Sawyer Sweeten, έδωσε τέλος στη ζωή του. Μόλις μερικές εβδομάδες πριν τα 20ά γενέθλιά του. Σε αυτή την θλιβερή στιγμή, η οικογένειά μας ζητά ηρεμία και σεβασμό και σας εκλιπαρούμε να αγκαλιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους, που το χρειάζονται”.

Στη σελίδα της στο facebook, η Madylin έγραψε “Θα ήθελα να παροτρύνω όλους σας να αγκαλιάσετε τους αγαπημένους σας. Πείτε τους τι σημαίνουν για εσάς”. Επίσης, ο πρωταγωνιστής της σειράς και τηλεοπτικός πατέρας του Sweeten, Raymond Romano, σε επιστολή του στο E! News, ανακοίνωσε  ότι είναι σοκαρισμένος και πάρα πολύ θλιμμένος με τα νέα αυτά.

“Ήταν ένα υπέροχο και γλυκό παιδί, που χάριζε ξεχωριστή ενέργεια, όπου και αν βρισκόταν. Η καρδιά μου ραγίζει γι’ αυτόν, την οικογένειά του και τους φίλους του αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

Πηγή: clickatlife.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…