Newsroom

Newsroom

Αυτοί είναι οι MVP της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basketleague

Δύο STOIXIMAN.GR MVP, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς του Άρη και ο Κέλσι Μπάρλοου των Τρικάλων Bc Aries, αναδείχθηκαν στην 19η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

58b6ccc41dc52402308b45e4

Είναι η τρίτη φορά την φετινή σεζόν που αναδεικνύονται δύο πολυτιμότεροι παίκτες στην ίδια αγωνιστική. Την 2η τον τίτλο μοιράστηκαν οι Ματ Λοτζέσκι του Ολυμπιακού και ο Μουχάμεντ Φαγιέ του Προμηθέα, ενώ την 17η αγωνιστική, STOIXIMAN.GR MVP αναδείχθηκαν οι Ντούσαν Σάκοτα της ΑΕΚ, Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς του Κοροίβου.

Ο Μπάρλοου συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο ράνκινγκ (21 πόντοι με 3/4 βολές, 6/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κόψιμο, 9 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εις βάρος, ένα κλέψιμο, 5 λάθη σε 37’ και 24’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Ρεθύμνου Cretan Kings. Την ίδια επίδοση, 23 βαθμούς στο ράνκινγκ (21 πόντοι με 2/3 βολές, 8/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εις βάρος, 2 κλεψίματα και ένα λάθος σε 28’ και 29’’ συμμετοχής), πέτυχε ο Γιάνκοβιτς στην νίκη του Άρη στην Θεσσαλονίκη επί του Κοροίβου.

Βλάντο Γιάνκοβιτς

«Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες», ευχήθηκε ο 27χρονος φόργουορντ των «κίτρινων» και τόνισε ότι: «Ο στόχος του Άρη στην STOIXIMAN.GR Basket League είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Άρη σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες».

– Πως είναι η εμπειρία σου στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη;

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Σκεφτόμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο, έχουμε κοινούς στόχους και θέλουμε η πορεία της ομάδας να είναι πολύ θετική».

– Τι μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν οι «κίτρινοι» στην STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League;

«Στο Basketball Champions League αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε σωστά εντός έδρας μπορούμε να προχωρήσουμε και στον επόμενο γύρο. Από κει και πέρα ο στόχος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ, είναι το φάιναλ φορ. Στην STOIXIMAN.GR Basket League πιστεύω πως ο στόχος είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».


Κέισι Μπάρλου

– Τι σημαίνει για σένα, τον Κέλσι Μπάρλοου, η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την σημαντική εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Ρεθύμνου Cretan Kings;

«Το πιο σημαντικό είναι να νικάς, είναι πάντα ευχάριστο για έναν παίκτη η προσωπική διάκριση, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 28 πόντων από το Ρέθυμνο Cretan Kings στον αγώνα του πρώτου γύρου».

– Μετά τις πρώτες 19 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είσαι πρώτος σκόρερ της Basket League. Είναι στόχος για σένα να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ της «ρέγκιουλαρ σίζον»;

«Νομίζω ότι έχω καθιερωθεί ως σκόρερ στην Basket League, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσω να σκοράρω στους υπόλοιπους αγώνες με μοναδικό στόχο να νικά η ομάδα».

– Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα, στην οποία έγραψε ιστορία ο πατέρας σου, Κεν Μπάρλοου;

«Σημαίνει πολλά για μένα. Γεννήθηκα στην Ελλάδα και τώρα έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι με το άθλημα που αγαπώ πολύ στο ίδιο μέρος που ο πατέρας μου έπαιξε. Είναι αρκετά σημαντικό για μένα».

– Τα Τρίκαλα Bc Aries βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Τι παραπάνω μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν;

«Σκοπός του παιχνιδιού του μπάσκετ είναι η νίκη. Στο τέλος της σεζόν δεν «μετράει» τίποτα άλλο από τον έναν νικητή. Παίζουμε για να είμαστε αυτός ο νικητής. Τίποτε άλλο δεν έχει πραγματική σημασία».

Συναγερμός στη Λειβαδιά: Τρένο του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

ose treno

Συναγερμός στη Λειβαδιά: Τρένο του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

Το τρένο με εντολή του ΟΣΕ και της Πυροσβεστική παραμένει στο σημείο

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

5820786

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

«Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε», λένε…

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

THE WILDEST LANDING EVER at Madeira Airport 0 54 screenshot

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του αεροσκάφους που προσπαθεί να προσγειωθεί στη Μαδέρα

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

Οικονομακου

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

«Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου», τόνισε η Αθηνά…