Newsroom

Newsroom

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ, σύμφωνα με τους ειδικούς

Η έντονη σεξουαλική ζωή πέρα από ευχαρίστηση «κρύβει» και πολλούς κινδύνους και αυτό διότι σύμφωνα με γιατρούς υπάρχουν ορισμένες στάσεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρούς τραυματισμούς στον άντρα.

59bfa9471dc5242c668b4832

Σε νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Impotence Research, οι ειδικοί εξέτασαν τη «σχέση μεταξύ της σεξουαλικής στάσης και της σοβαρότητας του κατάγματος του πέους» στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

Στη συνέχεια ταξινόμησαν τις διάφορες σεξουαλικές στάσεις, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα που έθεταν στους άντρες.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι η σεξουαλική στάση που προκαλεί τους περισσότερους τραυματισμούς στο πέος είναι το «doggy style». Το 41% των καταγμάτων στο πέος οφείλονται σ’ αυτή την στάση. Η επόμενη πιο επικίνδυνη είναι η ιεραποστολική, προκαλώντας το 25% των τραυματισμών του πέους.

Οι ερευνητές συγκέντρωσαν δεδομένα από 90 ασθενείς που είχαν διαγνωσθεί με τραυματισμούς στο πέος και στη συνέχεια αξιολόγησαν τους κινδύνους των διαφορετικών στάσεων στο σεξ, αναλύοντας τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου.

Οι συμμετέχοντες είχαν μέσο όρο ηλικίας 39 ετών.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…