Newsroom

Newsroom

Αυτή είναι η μητέρα του Εμανουέλ Μακρόν που εμφανίστηκε μετά από χρόνια

Ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν ο νικητής του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών και στο πλευρό του είχε τόσο τη σύζυγό του όσο και το την μητέρα του Φρανσουάζ.

58ff6b4e1dc524f1758b4734

Ο υποψήφιος πρόεδρος δεν μιλάει ποτέ για την μητέρα του, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ δίπλα του, εκτός από την εμφάνισή της στο μπαλκόνι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπου τραγούδησε και τον γαλλικό εθνικό ύμνο.

Ο Μακρόν δεν μιλάει ποτέ για τους γονείς του και όπως γράφουν οι δημοσιογράφοι Carole Derrien και Candice Nede­lec, στο βιβλίο τους «Οι Μακρόν», ο υποψήφιος δεν μιλάει ούτε ιδιωτικά, ούτε δημόσια για εκείνους.

Ο λόγος είναι πιθανότατα γιατί οι γονείς του δεν δέχτηκαν ποτέ το γάμο του με την Μπριζίτ Τρονιέ λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Μάλιστα δεν παρίσταντο καν σε αυτόν.


Η μητέρα του είναι γιατρός, και ο πατέρας του γιατρός και καθηγητής νευρολογίας στο πανεπιστήμιο του Amiens.

Για τη μόνη που μιλάει από την οικογένειά του είναι η γιαγιά του. Εκείνη στάθηκε δίπλα του όταν εγκατέλειψε την πόλη Amiens επειδή είχε σχέση με την 40χρονη τότε Μπριζίτ, ενώ ήταν 16 ετών.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν προφανώς έμεινε πολλά χρόνια χωρίς καμία σχέση με τους γονείς του, Μακρό με την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του Μπριζίτ. Πιθανόν να μην τους συγχωρεί ότι για να τον χωρίσουν από την ήδη παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών αγαπημένη του, τον έβγαλαν από το λύκειο του Amiens και τον εξόρισαν στο Παρίσι.


Όταν έφυγε από το πατρικό του και πήγε στο Παρίσι να τελειώσει το λύκειο, η γιαγιά του έπαιξε τον ρόλο της μητέρας: «Τον στήριξε, τον κράτησε σπίτι της, του βρήκε διαμέρισμα και πήγε ακόμη και στον γάμο του με την Μπριζίτ» δήλωσε στο ραδιόφωνο Eu­rope 1 ο δημοσιογράφος Bernard Pascuito, συγγραφέας του βιβλίου «Οι πολιτικοί έχουν κι αυτοί μητέρα».

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν. Οταν κατάλαβαν οι γονείς του ότι ότι ο γιος τους ήταν αποφασισμένος να μην κάνει πίσω στη σχέση του με την Μπριζίτ, το 2000, η μητέρα πήγε διακοπές με τον Εμανουέλ Μακρόν, την Μπριζίτ και την κόρη της.

«Λατρεύει την Μπριζίτ. Ακόμη κι η Λετίσια Κάστα να εμφανιστεί γυμνή μπροστά του, εκείνος δεν θα κάνει τίποτα», έχει πει η μητέρα του.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…