"Ασημένια" η Μιλλούση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού (ΒΙΝΤΕΟ) – Συγχαρητήρια μηνύματα

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Βασιλική Μιλλούση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης Γυμναστικης “AGF Trophy 2017” στο Μπακού.

58ce73ac1dc52482568b4676

Επειτα από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους το Σάββατο, στο Μπακού, η Μιλλούση πήρε τη «σκυτάλη», κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 13.633 βαθμούς ήταν δεύτερη πίσω από την Ρουμάνα Καταλίνα Πόνορ (13.833 β.) και μπροστά από την Εμιλι Λιτλ από την Αυστραλία (13.433).

Συγχαρητήρια μηνύματα

Συγχαρητήρια στη Βασιλική Μιλλούση για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη δοκό ισορροπίας, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης «AGF Trophy 2017» έδωσαν μέσω twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Βασιλική Μιλλούση χαρίζει στην Ελλάδα ακόμα ένα μετάλλιο.Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης!», έγραψε ο Aλεξης Τσίπρας.

«Μεγάλο μπράβο στη Β. Μιλλούση για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκ. Κύπελλο Ενόργανης στο Μπακού. Μας έκανες περήφανους», ήταν το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…