"Ας αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη, ίσως έτσι βρεθεί λύση" λέει ο Μόρας

Καυστικός και ριζοσπαστικός στις απόψεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μόρας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τάχθηκε ακόμα και υπέρ του αποκλεισμού των ομάδων μας από την Ευρώπη.

56fbcd341dc524536c8b4faa

Ο Έλληνας στόπερ σημείωσε ότι «δεν βλέπουμε πλέον μπάλα», ότι «πρωταγωνιστές έχουν γίνει οπαδοί, διαιτητές και πρόεδροι» και ότι «ξεκινάει ένα ντέρμπι και παρακαλάμε να μη διακοπεί». Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν και από τη στιγμή που, όπως είπε, οι υπεύθυνοι του προβλήματος δεν κάθονται σε ένα τραπέζι για να το λύσουν, τάχθηκε υπέρ του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη. Όσον αφορά στην Εθνική, ο Μόρας σημείωσε ότι η πορεία στα προκριματικά «ήταν μια καλή σφαλιάρα και ευκαιρία για αυτοκριτική» και αφού εντόπισε θετικά στοιχεία στην επιθετική βελτίωση και στη διάθεση των παικτών, υπογράμμισε πως η νέα προσπάθεια θέλει χρόνο και υπομονή.    

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της Εθνικής: «Χτίζεται κάτι καινούργιο, με ένα νέο προπονητή και ένα σύστημα που δεν είναι άγνωστο, αλλά έχει πολλά νέα πρόσωπα. Είναι πολλές οι αλλαγές και χρειάζεται χρόνος. Ας κρατήσουμε τη διάθεση που φαίνεται να υπάρχει από όλους». Για το 3-5-2 που θέλει να παίξει ο Σκίμπε: «Σύμφωνα με το ρόστερ που υπάρχει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νέο σύστημα. Είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να πεις πάνω σε αυτή την κουβέντα. Χρειάζεται όντως χρόνος για να αφομοιωθεί και μπορεί κάποιος να δει πώς παίζει το 3-5-2 η Γιουβέντους, για παράδειγμα. Όλη η ομάδα αμύνεται και όλη η ομάδα επιτίθεται. Είπαμε όμως, χρειάζεται πολύς χρόνος και υπομονή. Αυτό το σύστημα πιστεύει ο προπονητής ότι είναι το καλύτερο βάσει υλικού. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε τι θέλει, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το θετικό είναι ότι διάθεση υπάρχει από όλους».  

Για το αν είναι υπέρ της τακτικής Ρεχάγκελ για «κλειστή» Εθνική: «Είμαι καθαρά υπέρ της άποψης Ρεχάγκελ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παράγουμε παίκτες όπως άλλες χώρες. Το πρωτάθλημά μας πάει κάθε χρόνο από το κακό στο χειρότερο. Πρέπει να έρχονται παίκτες που θα δώσουν τα πάντα για να μείνουν. Θυμάμαι κάποτε σε προκριματικά, που έπαιξα ένα ματς στην Κρήτη με το Ισραήλ και μου είπε ότι “αυτή είναι η ευκαιρία σου, δεν θα έχεις άλλη”. Απλά αυτά τα λόγια. Μου το είπε απλά και όμορφα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν μπορεί κάποιος επειδή έκανε δυο καλές συμμετοχές να καλείται αμέσως στην Εθνική». Για τον κίνδυνο μετά τη συνάντηση Κοντονή με FIFA-UEFA να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη: «Συμφωνώ. Μπορούν να σταματήσουν όλα; Εφόσον δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά, να δοθεί αλλιώς η λύση. Δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο πλέον. Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε ένα ντέρμπι και να παρακαλάμε να μην διακοπεί. Αντί να κάνουμε βήματα μπροστά από το 2004, έχουμε πάει πολλά βήματα πίσω. Δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση, ίσως αυτό καταφέρει να πείσει όσους ευθύνονται για το πρόβλημα να βρουν μια λύση».    

Πηγή: sport-fm.gr

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί!

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί!

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…