Newsroom

Newsroom

Άρης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι… όπως παλιά!

Η Superleague επιστρέφει και μάλιστα με «παραδοσιακό» ντέρμπι από… τα παλιά! Άρης και ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου, έρχονται αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρωτάθλημα και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερες από 330 αγορές και με επιλογές για κάρτες, κόρνερ και σκόρερ!

181019 arisvspaok ph1

Κλειδί ο Ζαμπά για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ατρόμητο και θέλει να κάνει το 3 στα 3 στα ντέρμπι, έχοντας κερδίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, θα επιχειρήσει ένα εξαιρετικής σημασίας διπλό, τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Λεό Ζαμπά είναι σε… πλήρη ετοιμότητα και θέλει να επαναλάβει την εκπληκτική εμφάνιση που έκανε στο ματς με την Μπάτε για το Europa League.

O ίδιος μάλιστα, σε δηλώσεις του, τόνισε πως ανυπομονεί για τον αγώνα και πως θέλει να σκοράρει την Κυριακή και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα ο Βραζιλιάνος και να πάρει τους 3 πόντους ο ΠΑΟΚ!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα ο Άρης

Ο Άρης, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, δείχνει πως έχει επανέλθει για τα καλά στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας πως μπορεί να κοιτάζει προς… Ευρώπη με αξιώσεις.

Έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Πάκο Ερέρα μετρά μόνο νίκες εντός έδρας και το ίδιο θα επιχειρήσει και στο ματς της Κυριακής, καθώς με νίκη πλησιάζει… επικίνδυνα και συγκεκριμένα στον έναν πόντο!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά και του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ψάχνει νίκη με «πυξίδα» την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση (13 γκολ υπέρ φέτος).

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…