Newsroom

Newsroom

Από θύμα, θύτης ο αστυνομικός στη Νίκαια: Φέρεται ως μέλος σπείρας που λήστευε αλλοδαπούς

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον αστυνομικό στην Νίκαια και την "περίεργη υπόθεση"  όπου άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν σε διαμέρισμα -στο οποίο διαμένουν άνδρες πακιστανικής καταγωγής-συνάδελφό τους, δεμένο και φιμωμένο. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα, ο αστυνομικός κάθε άλλο παρά θύμα ήταν, καθώς φερεται ως μέλος σπείρας η οποία λήστευε αλλοδαπούς.

nikaia2

Αρχικά η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση ως υπόθεση διαφθοράς, ενώ το πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κατάθεση του -φερόμενου ως θύματος- αστυνομικού, δεν ευσταθούσε.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός υποστήριξε ότι περνώντας κάτω από την πολυκατοικία κατάλαβε πως υπήρχε φασαρία και ανέβηκε πάνω στην πολυκατοικία για να εξακριβώσει τί συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων φέρονται να αμφισβητούν το σενάριο διότι ο συνάδελφός τους ήταν εκτός υπηρεσίας και ως εκ τούτου, δεν συνάδει με την αστυνομική πρακτική, να μην υπάρξει ενημέρωση της Άμεσης Δράσης αλλά να λειτουργήσει κάποιος αυτοβούλως.

Το γεγονός αυτό, έστρεψε την έρευνα στο να δοθεί ιδιαίτερη σημασία σε όσα έλεγαν εξ αρχής οι καταγγέλλοντες πακιστανικής καταγωγής, ότι δηλαδή δεν υπήρξε καμία ομηρία, αλλά αντιθέτως τρεις άνδρες με κουκούλες full face εισέβαλαν στο σπίτι που έμεναν για να τους ληστέψουν.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, οι καταγγέλλοντες φαίνεται να συνεπλάκησαν με τους εισβολείς, κατάφεραν να πιάσουν έναν από αυτούς ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν.

Σημειώνεται πως αντίστοιχα περιστατικά όπως αυτό που περιγράφουν οι Πακιστανοί έχουν σημειωθεί άλλα δύο στο παρελθόν με θύματα αλλοδαπούς που ενέχονταν σε λαθρεμπόριο τσιγάρων και δέχθηκαν επιθέσεις από άνδρες με κουκούλες full face οι οποίοι τους λήστεψαν.

Η αστυνομία ερευνά τη σχέση των περιστατικών μεταξύ τους αλλά και την πιθανότητα οι ληστές με τα full face ναι είναι αστυνομικοί οι οποίοι αντί να καταγγείλουν και να πατάξουν το λαθρεμπόριο, εκμεταλλεύονταν την υπόθεση προς ίδιον όφελος.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Θεσσαλία

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Ο μετεωρολόγος του ALPHA, Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για πολύ δύσκολες συνθήκες τη Παρασκευή και το…